Αγοράστε Οικονομικά Χειροποίητα Κοσμήματα

Οι σύγχρονες απειλές για τα δεδομένα των συσκευών smart home


Τις νέες της λύσεις για IoT ασφάλεια θα παρουσιάσει η ESET στο Mobile World Congress, ενώ θα μοιραστεί και αποτελέσματα έρευνας σχετικά με την ασφάλεια και την προστασία των δεδομένων σε έξυπνα σπίτια και συσκευές.

Το περίπτερο της ESET (Hall 7, booth 7H41) εντάσσεται στο «Internet of Things tour» του συνεδρίου MWC. Οι ειδικοί ασφάλειας της ESET θα κάνουν παρουσιάσεις σχετικά με τις επικεντρωμένες προσπάθειές της εταιρίας στην προστασία των οικοσυστημάτων του IoT, η οποία αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα σε ένα διαρκώς συνδεδεμένο κόσμο. Περισσότερες πληροφορίες υπάρχουν στην ειδική σελίδα της ESET.

1. Χάκερ στο σπίτι;
Οι συσκευές smart home μονοπώλησαν το ενδιαφέρον στην έκθεση CES 2018, και αναμφίβολα και στο MWC θα παρουσιαστούν οι πιο καινοτόμες έξυπνες συσκευές. Οι καταναλωτές αποκτούν συνεχώς όλο και περισσότερες συνδεδεμένες συσκευές στα σπίτια τους. Στον αντίποδα των πλεονεκτημάτων που έχουν αυτές οι μοντέρνες συσκευές βρίσκεται το γεγονός ότι οι χρήστες πλέον μοιράζονται πιο ευαίσθητα, προσωπικά δεδομένα της καθημερινότητάς τους.

Οι ανησυχίες που υπάρχουν για τις έξυπνες συσκευές είναι δικαιολογημένες; Για να απαντήσουν στο ερώτημα αυτό, οι μηχανικοί της ESET εξέτασαν πώς επικοινωνούν οι έξυπνες οικιακές συσκευές με δίκτυα και κατασκευαστές. Στο MWC, με τη βοήθεια μίας ειδικά διαμορφωμένης κατασκευής Έξυπνου Σπιτιού, η ομάδα της ESET θα επιδείξει τους πιθανούς κινδύνους που εγκυμονούν αυτές οι συσκευές για την ασφάλεια και την προστασία των δεδομένων.

Στο περίπτερο 7H41 οι ειδικοί της ESET θα ανακοινώσουν τα ευρήματα από την πρωτοποριακή έρευνα για το IoT ενώ ο Tony Anscombe, Global Security Evangelist της ESET, θα απαντά σε ερωτήσεις σχετικά με το τι σημαίνουν τα ευρήματα αυτά για την ασφάλεια και την ιδιωτική ζωή των καταναλωτών.

2. Νέες λύσεις για νέες τεχνολογίες
Γνωρίζατε ότι το 90% των τηλεοράσεων Android αναφέρονται ως ευάλωτες σε παραβιάσεις από χάκερ; Η ESET θα παρουσιάσει τη νέα λύση ασφάλειας για τηλεοράσεις Android, η οποία προσφέρει προηγμένη τεχνολογία ενάντια στους εγκληματίες του κυβερνοχώρου που στοχεύουν σε συνδεδεμένες τηλεοράσεις.

Στο MobileFocus Global, την ετήσια εκδήλωση του PEPCOM για εκπροσώπους ΜΜΕ (Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου στις 19:00), η ομάδα εμπειρογνωμόνων της ESET θα πραγματοποιήσει ζωντανή παρουσίαση για το πώς η νέα λύση ασφάλειας προστατεύει τους καταναλωτές από τις κυβερνοεπιθέσεις.

3. Το ransomware ως παγκόσμια απειλή
Το 2017 ήταν σίγουρα η χρονιά του ransomware, και οι περιπτώσεις των WannaCry και (Not) Petya αποδεικνύουν το χάος που μπορεί να προκαλέσει. Στο MWC 2018, η ESET θα παρουσιάσει τη νέα της έρευνα σχετικά με το Android ransomware. Τα τελευταία ευρήματα προσφέρουν μία λεπτομερή εικόνα για το πώς το Android ransomware εξελίχθηκε σε παγκόσμια απειλή, επηρεάζοντας τις τηλεπικοινωνίες, τους ISP και τους MSP κατά τους τελευταίους 12 μήνες, και πώς η ESET καταφέρνει να αντιμετωπίσει τη συνεχώς εξελισσόμενη αυτή απειλή.

4. Γνωρίστε τους ειδικούς
Το φετινό MWC συμπίπτει με τον εορτασμό των 30 ετών λειτουργίας της ESET. Για τρεις δεκαετίες, οι ειδικοί της ESET έχουν επικεντρωθεί αποκλειστικά στην προστασία των πελατών της εταιρίας από σύνθετες απειλές. Στο περίπτερο της ESET 7H41 θα παρευρίσκονται ο Juraj Malcho, Chief Technology Officer, ο Tony Anscombe, Global Security Evangelist, ο Ondrej Kubovic, Security Awareness Specialist, και ο Jeronimo Varela, Director of Global Sales.Source link