Οι πρώτες μετρήσεις benchmark του Google Pixel 3 XL με Android Q


To Google Pixel 3 XL κάνει την εμφάνισή του σε μετρήσεις του Geekbench, δίνοντας παράλληλα μια γεύση της επερχόμενης Android Q πραγματικότητας. 

Στις μετρήσεις του Geekbench benchmarking site εμφανίζεται μία πιθανολογούμενη δοκιμαστική μονάδα και όχι η τελική έκδοση του smartphone. Οι τελικές επιδόσεις που σημείωσε το Google Pixel 3 XL στις σχετικές μετρήσεις ήταν 2404 μονάδες όσον αφορά στο σκορ με τον ένα πυρήνα του επεξεργαστή ενεργοποιημένο και 8510 μονάδες στο τεστ με όλους τους πυρήνες του επεξεργαστή ενεργοποιημένους.

Αναφορικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά της μονάδας της δοκιμής, σημειώνεται ότι η μνήμη RAM βρίσκεται στα 4 GB, ενώ στη θέση του επεξεργαστή εμφανίζεται ο Qualcomm Snapdragon 845.

Οι επιδόσεις του Google Pixel 3 XL δεν φαίνεται να είναι διαφορετικές από εκείνες με το λειτουργικό σύστημα Android Pie, αλλά είναι δεδομένο ότι θα είναι από τις πρώτες mobile συσκευές που θα δεχτούν το νεότερο λειτουργικό σύστημα της Google, το Android Q.

H πιο πιθανή ημερομηνία διάθεσης του Android Q εκτιμάται ότι θα είναι τον Οκτώβριο του 2019, επομένως απέχουμε ακόμα αρκετά από εκείνη τη στιγμή. Μία από τις βασικές λειτουργίες του Android Q είναι η δυνατότητα να τρέχουν δυο εφαρμογές ταυτόχρονα, χωρίς να είναι ανάγκη να παύει η μία για να λειτουργεί η άλλη στο προσκήνιο.

The post Οι πρώτες μετρήσεις benchmark του Google Pixel 3 XL με Android Q appeared first on pestaola.Source link