Οι έξυπνες τηλεοράσεις της Samsung λαμβάνουν πιστοποίηση για ενισχυμένη ασφάλεια


Η Samsung Electronics ανακοίνωσε ότι η λύση ασφαλείας των Smart τηλεοράσεων, συμπεριλαμβανομένης της τεχνολογίας Samsung Knox, έχει αναγνωριστεί από διεθνή ινστιτούτα πιστοποίησης.

Οι Samsung Smart TVs είναι οι πρώτες στον κλάδο που λαμβάνουν την πιστοποίηση Common Criteria (CC) για τρία συναπτά έτη. Επιπλέον, η υπηρεσία πληρωμών Checkout που διαθέτουν πιστοποιήθηκε από το Πρότυπο Ασφαλείας Δεδομένων Πληρωμών Καρτών (PCI DSS).

Η τεχνολογία Samsung Knox για την τηλεόραση διαθέτει μια βάση hardware με αξιόπιστη αρχιτεκτονική, που ενσωματώνει χαρακτηριστικά ασφαλείας σε όλη την πλατφόρμα της τηλεόρασης. Ενσωματωμένη σε όλες τις σειρές Smart TV από το τρέχον έτος, η τεχνολογία Samsung Knox εξασφαλίζει ενισχυμένη ασφάλεια, βελτιστοποιημένη για το περιβάλλον χρήσης των έξυπνων τηλεοράσεων.

Αυτό το σύστημα ανιχνεύει και αφαιρεί κακόβουλες εφαρμογές, οι οποίες μπορούν να κλέψουν σημαντικά δεδομένα από άλλες εφαρμογές. Με βάση αυτή την ενισχυμένη ασφάλεια, η Samsung έγινε η πρώτη εταιρεία στον κλάδο που λαμβάνει την πιστοποίηση Common Criteria (CC), ένα διεθνώς αναγνωρισμένο σύστημα πιστοποίησης για ασφάλεια υπολογιστών που χρησιμοποιείται για κυβερνητικές αξιολογήσεις.

Η υπηρεσία πληρωμών Samsung Checkout έλαβε πιστοποίηση PCI DSS από την UL στο πλαίσιο της έκθεσης CES 2018, ένα άλλο αξιοσημείωτο επίτευγμα για τη βιομηχανία τηλεοράσεων. Αναφορικά με το T-Commerce, το οποίο επιτρέπει στους καταναλωτές να αγοράζουν προϊόντα και υπηρεσίες απευθείας από τις τηλεοράσεις τους, η Samsung ενίσχυσε περαιτέρω την ασφάλεια της υπηρεσίας πληρωμών για Smart TVs.

Το Checkout είναι μια απλή υπηρεσία πληρωμής T-Commerce, που κρυπτογραφεί τις πληροφορίες της πιστωτικής κάρτας. Το PCI DSS αποτελεί ένα διεθνές πρότυπο ασφάλειας δεδομένων που υιοθετήθηκε από τις American Express, Discover Financial Services, JCB International, MasterCard και Visa, για όλους τους οργανισμούς που επεξεργάζονται, αποθηκεύουν ή διαβιβάζουν πληροφορίες πιστωτικών καρτών.

Εκτός από το δικό της λογισμικό ασφαλείας, η Samsung και η McAfee ανέπτυξαν επίσης μια νέα εφαρμογή ασφαλείας προσαρμοσμένη για τηλεοράσεις, την McAfee Security, η οποία έχει τεθεί σε ισχύ από τον Απρίλιο του 2017 και λειτουργεί σε όλες τις έξυπνες τηλεοράσεις της Samsung. Αυτή η εφαρμογή ασφαλείας τηλεοράσεων παρέχει πρόσθετη διπλή προστασία για τις έξυπνες τηλεοράσεις της Samsung. Οι έξυπνες τηλεοράσεις της Samsung ήταν οι πρώτες στον κόσμο που υιοθέτησαν αυτό το καινοτόμο λογισμικό ασφαλείας, ειδικά για τηλεοράσεις.Source link