Ξεκινά το Early Access του Comanche
13 Mar Ξεκινά το Early Access του Comanche

Posted at 12:21h
in GAMES
by Soustas

Μηχανές; Έτοιμες! Όπλα; Έτοιμα! Συνοδευτικό drone; Έτοιμο! Πιλότοι; Είστε έτοιμοι; Το Comanche απογειώνεται σήμερα για μια πτήση ρουτίνας στο Early Access της υπηρεσίας Steam. Ο σκοπός της αποστολής: να προσφέρει διασκέδαση στους παίκτες. Να μαζέψει σχόλια. Να επιστρέψει στη βάση και να ανανεώσει τη στρατηγική του σύμφωνα με αυτά τα σχόλια, αλλά και να ανανεώνει από εκεί και μετά το περιεχόμενο του σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Με την έναρξη της Early Access φάσης το Comanche θα προσφέρει 3 διαφορετικά game modes:

Single Player

Όπως ζήτησε η κοινότητα, το Comanche θα προσφέρει ένα single player campaign. Ξεκινώντας με μία αποστολή στις 12 Μαρτίου, η ομάδα ανάπτυξης Nukklear θα προσθέτει νέες αποστολές σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Multiplayer

Το multiplayer μέρος για ομάδες των 4 ατόμων θα ξεκινήσει με δύο modes: το ένα ονομάζεται Black Box και το δεύτερο Infiltration. Στο Black Box σκοπός είναι να συλλέξετε όσα περισσότερα μαύρα κουτιά από κατεστραμμένα Comanches μπορείτε με το drone σας. Μπορείτε να συλλέξετε τόσο τα εχθρικά όσο και τα συμμαχικά μαύρα κουτιά με το drone και, άρα, το συγκεκριμένο mode εξασφαλίζει έντονες ομαδικές μάχες κοντινών αποστάσεων. Το Infiltration συνδυάζει τις μάχες ελικοπτέρων με την πτήση drones: σκοπός σας είναι είτε να προασπίσετε είτε να εισβάλετε σε μια βάση. Οι επιτιθέμενοι πρέπει να τοποθετήσουν σε αυτήν ένα EMP, ενώ οι αμυνόμενοι να το αχρηστέψουν.

Flight & Combat Training

Σε μια ποικιλία διαφορετικών αποστολών θα μάθετε να πετάτε το Comanche και το drone του για να εξοικειωθείτε με τα όργανα πτήσης και τις μαχητικές μανούβρες. Χρειάζεστε λίγη προπόνηση για να γίνετε καλοί πιλότοι ενός Comanche κι έτσι προτείνουμε στους παίκτες να μην αγνοήσουν τις εκπαιδευτικές αποστολές.

Διαθέσιμα ελικόπτερα και drones

Πέντε Comanche και τέσσερα drones θα είναι διαθέσιμα με την έναρξη του Early Access και όλα τους θα συνοδεύονται από συγκεκριμένα όπλα, δυνατότητες, προτερήματα και μειονεκτήματα. Κάθε τύπος Comanche εκπληρώνει συγκεκριμένο ρόλο στις ομαδικές μάχες και είναι κατάλληλο για συγκεκριμένο είδος παίκτη – επιλέξτε, λοιπόν, το αγαπημένο σας.

Τι να περιμένει κανείς τους επόμενους μήνες;

Η ομάδα ανάπτυξης έχει καθορίσει ένα χρονοδιάγραμμα για τους επόμενους μήνες του Early Access αλλά θέλουμε να τονίσουμε ότι η κοινότητα θα έχει άποψη στη διαδικασία ανάπτυξης. Το χρονοδιάγραμμα έχει ως εξής:

Like this:

Like Loading…Source link