Διάφορα

Νεκρός ο έμπορος ναρκωτικών που ντύθηκε γυναίκα για να δραπετεύσει


Βραζιλία

«Ο κρατούμενος φαίνεται πως απαγχονίστηκε χρησιμοποιώντας ένα σεντόνι» ανακοίνωσαν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι

Ο Βραζιλιάνος κρατούμενος, που επιχείρησε να δραπετεύσει μεταμφιεσμένος στην κόρη του, βρέθηκε νεκρός στο κελί του, όπου, όπως όλα δείχνουν, απαγχονίστηκε, έγινε σήμερα γνωστό από τις αρχές του Ρίο ντε Τζανέιρο.

Ο 42χρονος Κλαουβίνο ντα Σίλβα, καταδικασθείς έμπορος ναρκωτικών, εξέτιε ποινή πολλών δεκαετιών, όταν τον συνέλαβαν ενώ προσπαθούσε να δραπετεύσει από τη φυλακή το περασμένο Σάββατο, ντυμένος όπως ακριβώς η κόρη του. Φορώντας μια ανατριχιαστική μάσκα, μακριά μαύρη περούκα και γυναικεία ρούχα, μεταξύ άλλων στηθόδεσμο, ο 42χρονος έγινε αντιληπτός από τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους.

Το βίντεο, που έδωσαν στη δημοσιότητα οι αρχές, όπου εκείνος απαλλάσσεται βήμα βήμα από τη σουρεαλιστική μεταμφίεσή του, έγινε σύντομα viral. Δείτε το βίντεο:

Σήμερα, ωστόσο, σε μια αποτρόπαια εξέλιξη, οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι των φυλακών του Ρίο είπαν ότι ο Σίλβα βρέθηκε νεκρός στο κελί του στις φυλακές υψίστης ασφαλείας της πολιτείας.

«Ο κρατούμενος φαίνεται πως απαγχονίστηκε χρησιμοποιώντας ένα σεντόνι» επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση, όπου προστίθεται ότι έχει ήδη ξεκινήσει έρευνα.

Ο θάνατος του Σίλβα προκαλεί αμηχανία στις σωφρονιστικές αρχές του Ρίο, που δεν έκρυβαν τον ενθουσιασμό τους για το γεγονός ότι κατάφεραν να αποτρέψουν την άκρως ασυνήθιστη απόδρασή του. Ο 42χρονος είναι ο τελευταίος κρατούμενος που πεθαίνει σε φυλακή της Βραζιλίας, ένα θέμα που έχει αναδειχθεί σε πονοκέφαλο για τον πρόεδρο Ζαϊχ Μπολσονάρου.

Την περασμένη εβδομάδα, 57 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια εξέγερσης σε φυλακή, στη βόρεια πολιτεία Παρά.
Πηγή:protothema.gr

The post Νεκρός ο έμπορος ναρκωτικών που ντύθηκε γυναίκα για να δραπετεύσει appeared first on Enimerosi24.



Source link