Τεχνολογία

Νέο teaser trailer για το Death End Re;Quest 2




27 Apr Νέο teaser trailer για το Death End Re;Quest 2

Posted at 13:17h
in Uncategorized
by Soustas

Καλώς ήρθες στη Le Choara, Mai. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να δημοσιεύσουμε ένα νέο teaser trailer για το επερχόμενο RPG, Death end re;Quest 2, το οποίο αντλεί έμπνευση από τις ιστορίες τρόμου! Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει για το PlayStation 4 (σε ψηφιακή και εμπορική μορφή) και για την υπηρεσία Steam μέσα στο 2020!

Στο νέο teaser trailer, η Mai Toyama στέλνει κάρτα γεμάτη ειλικρινή συναισθήματα στη χαμένη εδώ και καιρό αδερφή της, Sanae, αλλά τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται.

Οι παίκτες θα παρακολουθήσουν την ιστορία μέσα από τα μάτια της Mai Toyama, καθώς εκείνη αναζητά τη νεαρή αδερφή της στη μυστηριώδη πόλη Le Choara. Η πόλη έχει πολλά κρυμμένα μυστικά που οι παίκτες θα αρχίσουν να ανακαλύπτουν με την πάροδο του χρόνου, ενώ μπορεί να συναντήσουν και κάποιους οικείους χαρακτήρες.

Το σενάριο

Η Mai Toyama αναζητά μια διέξοδο από το τραυματικό παρελθόν της. Εγγράφεται στο Wordsworth, μια φοιτητική εστία θηλέων που βρίσκεται στη μικρή, ορεινή πόλη που ονομάζεται Le Choara, στην οποία φημολογείται ότι κάποιοι είδαν για τελευταία φορά την αδερφή της, Sanae. Γεμάτη ελπίδα, η Mai ψάχνει να βρει τη συγγενή της, αλλά σύντομα ανακαλύπτει τρομακτικούς κατοίκους που ελλοχεύουν στην πόλη όταν πέφτει το σκοτάδι. Τη νύχτα, οι δρόμοι της Le Choara είναι γεμάτοι με το Shadow Matter – ένα τρομερό σύνολο απειλητικών πλασμάτων. Πίσω από κάθε πετρόχτιστη γωνία, η Mai ανακαλύπτει ότι η ελπίδα για την ανεύρεση της αδερφής της κρύβεται κάτω από τα θαμμένα μυστικά που στοιχειώνουν τη Le Choara.

Βασικά Χαρακτηριστικά

Η υπερβολή προσφέρει σπουδαίες ανταμοιβές – Το σύστημα Overkill είναι μια νέα προσθήκη. Με αυτό οι χαρακτήρες στοιβάζουν περισσότερη ζημιά από την ενέργεια του εχθρού για bonus εμπειρία! Προσπαθήστε να προκαλέσετε όση περισσότερη ζημιά μπορείτε στα τέρατα για μεγαλύτερες ανταμοιβές.
Προσέξτε τον Berserker – Στη διάρκεια της εξερεύνησης και της μάχης, μια απρόσωπη, μαύρη φιγούρα θα εμφανίζεται από το πουθενά. Η φιγούρα θα σημειώνει επίσης μια περιοχή επίθεσης όταν εμφανίζεται. Η Mai και η ομάδα της πρέπει να απομακρύνονται από την περιοχή επίθεσης του Berserker, καθώς σε αυτήν θα σκοτώνονται όλοι με ένα και μόνο χτύπημα. Τρέξτε μακριά από τον Berserker σε ένα dungeon ή εξοντώστε όλα τα τέρατα στο πεδίο της μάχης για να ξεφύγετε!
Νύχτα και μέρα – Η Mai πρέπει να εξερευνήσει την πόλη Le Choara στη διάρκεια της ημέρας και να μιλήσει με τους κατοίκους για να βρει στοιχεία για το μέρος όπου βρίσκεται η αδερφή της. Το βράδυ, η Mai θα πολεμά τα σκοτεινά πλάσματα με τους μηχανισμούς ενός turn-based RPG. Ζήστε την ιστορία μέσα από το φακό ενός οπτικού μυθιστορήματος στη διάρκεια της μέρας και πολεμήστε τρομακτικά πλάσματα τη νύχτα!
Δεν το λες και σπρώξιμο – Το σύστημα Knockback επιστρέφει στο Death end re;Quest 2 αλλά αυτήν τη φορά, η Mai και η ομάδα της μπορούν να χτυπήσουν τους Shadow Matter ακόμα πιο σκληρά! Συνδυάστε τις επιθέσεις σας πετώντας τέρατα πάνω σε άλλα μέλη της ομάδας!
Like this:

Like Loading…



Source link