Διάφορα

Νέο Box Set: «Τhe White Queen»


Όλα τα επεισόδια της συναρπαστικής ιστορικής σειράς αποκλειστικά τον Ιούλιο στο Nova On Demand!

Η ιστορική-ρομαντική σειρά, «The White Queen», έρχεται με όλα τα δέκα επεισόδια, αποκλειστικά, στις υπηρεσίες Nova On Demand και Nova Go, από την Παρασκευή 10 Ιουλίου, έτσι ώστε οι συνδρομητές της Nova να έχουν την ευκαιρία να την απολαύσουν όποτε θέλουν και όπου και αν βρίσκονται!
Η σειρά μας μεταφέρει στην Αγγλία στα τέλη του 15ου αιώνα κατά την διάρκεια του εμφυλίου πολέμου των Ρόδων και παρουσιάζει την ιστορία τριών αδίστακτων γυναικών που εμπλέκονται στην πολύχρονη σύγκρουση για την διαδοχή του βρετανικού θρόνου. Η ονειρική ζωή στο παλάτι σύντομα θα αποδειχτεί σκληρή για τη νεαρή βασίλισσα που θα πρέπει να επωμιστεί τις συνέπειες των επιλογών της. Δολοπλοκίες, συγκρούσεις, πισώπλατα μαχαιρώματα και η ακόρεστη δίψα των ευγενών για εξουσία θα απειλούν συνεχώς την επιβίωση της οικογένειάς της.
Η σειρά «The White Queen» είναι βασισμένη στην τριλογία της Philippa Gregory και έχει προταθεί για 3 βραβεία Χρυσών Σφαιρών και 4 βραβεία Emmy, ενώ έχει πολύ υψηλή βαθμολογία σε δημοφιλείς διαδικτυακές βάσεις δεδομένων ταινιών και σειρών, αφιερωμένων σε κριτικές, πληροφορίες και νέα ταινιών (Rotten Tomatoes, IMDb κτλ).
Πρωταγωνιστούν οι Rebecca Ferguson, Max Irons, Aneurin Barnard και Amanda Hale.

The post Νέο Box Set: «Τhe White Queen» appeared first on Enimerosi24.



Source link