Νέα Quest nano και Quest mini PCs από την Ιnfo Quest Technologies


H Info Quest Technologies, ανακοίνωσε τη διάθεση τριών νέων μοντέλων Quest nano και Quest mini υπολογιστών στην ελληνική αγορά.

Οι νέοι υπολογιστές είναι ιδανικοί για επιχειρήσεις όπου η εργονομία, η χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και η αθόρυβη λειτουργία, παίζουν σημαντικό ρόλο, ταυτόχρονα με την ταχύτητα και συνολική απόδοση. Τα νέα μοντέλα, αποτελούν την ιδανική λύση thin client για επιχειρήσεις και call centers, βρίσκουν εύκολα τη θέση τους ως σταθμοί εργασίας σε μικρά γραφεία ή καταστήματα λιανικής, ενώ χάρη στο μικρό τους μέγεθος είναι ιδανικά ως μέρος λύσης ψηφιακής σήμανσης και Infokiosk.

Το Quest nano είναι μια εξαιρετικά προσιτή και αποδοτική πρόταση υπολογιστή σε μορφή stick. Είναι μικροσκοπικό σε διαστάσεις, μόλις 11,1 x 3,8 x 1,31 εκατοστά και με βάρος 65 γραμμάρια, αλλά ταυτόχρονα δυνατό σε απόδοση, χάρη στον επεξεργαστή τετραπλού πυρήνα Intel Atom και το λειτουργικό Microsoft Windows 10 Professional. Συνδέεται με οποιαδήποτε οθόνη στη θύρα HDMI και μαζί με ένα πληκτρολόγιο και ποντίκι προσφέρει την εμπειρία ενός desktop υπολογιστή.

Τα νέα μοντέλα της σειράς Quest mini, προσφέρουν όλη τη λειτουργικότητα και δυνατότητες ενός desktop υπολογιστή, ενώ διαθέτουν πολύ πρωτοποριακή σχεδίαση. Είναι ελαφριά, και μπορούν να τοποθετηθούν οριζόντια ή κάθετα, να στερεωθούν σε τοίχο ή πίσω από μια οθόνη, χάρη στον βραχίονα VESA που περιέχεται σε κάθε συσκευασία, καταλαμβάνοντας ελάχιστο χώρο. Το Quest mini Pro, έχει διαστάσεις 17,3 x 13,4 x 3,65 εκατοστά, στηρίζεται στο λειτουργικό Windows 10 Professional και τον τετραπύρηνο επξεργαστή Intel Atom και παρά το μικρό του μέγεθος διαθέτει όλες τις απαραίτητες θύρες για συνδέσεις με το δίκτυο, περιφερειακά, μικρόφωνα, ακουστικά, κλπ.

Το Quest Mini Pro Plus διαθέτει επεξεργαστή Intel Celeron, λειτουργικό Windows 10 Professional και 4GB μνήμη, έχοντας τη δυνατότητα να εκτελεί παράλληλα πολλές απαιτητικές επαγγελματικές εφαρμογές με ταχύτητα. Οι διαστάσεις του δεν ξεπερνούν τα 12 x 12 x 2,5 εκατοστά, ενώ μπορεί να συνδεθεί παντού λόγω των θυρών που διαθέτει.

Όπως όλοι οι υπολογιστές Quest, τα νέα μοντέλα συνοδεύονται από την εγγύηση ποιότητας και καλής λειτουργίας της Info Quest Technologies. Είναι διαθέσιμα στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.you.gr και στο δίκτυο επιλεγμένων συνεργατών της Info Quest Technologies.

The post Νέα Quest nano και Quest mini PCs από την Ιnfo Quest Technologies appeared first on pestaola.Source link