Νέα online εμφάνιση του επερχόμενου Huawei με in-display camera


Η Huawei και η Samsung έχουν αποδυθεί σε δύο άτυπους αγώνες δρόμου: ο ένας για το πρώτο αναδιπλούμενο smartphone και ο δεύτερος για το πρώτο smartphone με selfie camera κάτω από την οθόνη.

Στην δεύτερη περίπτωση είχαμε ένα νέο επεισόδιο. Λίγες μόνο ημέρες μετά το πρώτο teaser εκ μέρους της Huawei, η κινεζική εταιρεία προχώρησε στην «διαρροή» μερικών ακόμη, πολύ πιο καθαρών, εικόνων της επερχόμενης συσκευής.

Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια ενός event για τα γενέθλια ενός κινέζου τραγουδιστή (το όνομα είναι Jackson Yee αν θέλετε να το ψάξετε λίγο παραπάνω) η συσκευή έκανε την εμφάνισή της στα χέρια του παρουσιαστή της εκδήλωσης. Αν και η «εμφάνιση» ήταν εξαιρετικά σύντομη, ήταν αρκετή για να επιβεβαιώσει την ύπαρξη της οπής για την κάμερα στο επάνω αριστερό τμήμα της οθόνης.

Όπως φαίνεται στις εικόνες που διέρρευσαν, η συσκευή φαίνεται να διατηρεί ένα αρκετά ευμέγεθες κάτω περιθώριο, ενώ καμία διαρροή δεν έχει υπάρξει για το πίσω μέρος της συσκευής. Σχετικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι αυτό θα μοιάζει σημαντικά με το Huawei P20 Pro. Άλλες πληροφορίες θέλουν στο κάτω μέρος της συσκευής να υπάρχει υποδοχή USB Type-C και ηχείο, χωρίς να διευκρινίζεται αν τα δύο αυτά θα ταυτίζονται κιόλας όπως στην περίπτωση του Huawei Mate 20 Pro.

Το Huawei Nova 4 αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα στην κινεζική αγορά στις 12 Δεκεμβρίου, με την επίσημη διάθεσή του να ακολουθεί τις αμέσως επόμενες ημέρες. Θεωρητικά, το διεθνές ντεμπούτο της συσκευής θα γίνει κατά πάσα πιθανότητα κατά τους πρώτους μήνες του 2019.

The post Νέα online εμφάνιση του επερχόμενου Huawei με in-display camera appeared first on pestaola.Source link