Νέα ευέλικτη cloud υπηρεσία από την ESET για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις


Η ESET ανακοίνωσε το ESET Cloud Administrator, μία νέα cloud λύση για την απομακρυσμένη διαχείριση της ασφαλείας, που είναι ειδικά σχεδιασμένη για να απαντά στις IT προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις (ΜΜΕ).

Σύμφωνα με πρόσφατα στοιχεία, τα τελευταία δύο χρόνια σχεδόν μία στις πέντε MME έχει έρθει αντιμέτωπη με μία εξωτερική απειλή ασφάλειας, ενώ σχεδόν οι μισές (44%) πιστεύουν ότι τους επόμενους 12 μήνες θα αντιμετωπίσουν μια απειλή στον κυβερνοχώρο. Η πρόκληση για πολλές ΜΜΕ είναι ότι δεν διαθέτουν τους πόρους, τον προϋπολογισμό ή τις γνώσεις για να αντιμετωπίσουν σωστά αυτόν τον αυξανόμενο αριθμό κυβερνοαπειλών.

Το ESET Cloud Administrator, που χαρακτηρίζεται ως ένας «απομακρυσμένος κεντρικός έλεγχος», είναι μια cloud κονσόλα, που επιτρέπει την κεντρική διαχείριση των λύσεων ασφάλειας της ESET, όπως το ESET Endpoint Antivirus & Security για Windows, το ESET Endpoint Antivirus & Security για macOS και το ESET File Security για Microsoft Windows Server. Καθότι στηρίζεται στην τεχνολογία cloud, το ESET Cloud Administrator αποτελεί για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις μια πρακτική και εύχρηστη υπηρεσία, με δυνατότητα σύνδεσης από και προς οποιαδήποτε συσκευή ή τοποθεσία.

Το διαισθητικό περιβάλλον εργασίας της λύσης και η εύκολη εγκατάσταση σε endpoint επιτρέπουν στους υπεύθυνους του IT να διαχειρίζονται την ασφάλεια της εταιρίας, χωρίς να απαιτούνται εξειδικευμένες IT δεξιότητες. Παράλληλα, ο ESET Cloud Administrator αναλαμβάνει να ενημερώνει για τα συμβάντα ασφαλείας και για τη συνολική απόδοση των προϊόντων ασφαλείας ESET, που είναι εγκατεστημένα στο δίκτυο της εταιρίας.

Με το ESET Cloud Administrator δεν απαιτείται εγκατάσταση server διαχείρισης. Είναι άμεσα έτοιμο για χρήση, ενώ, παράλληλα, η λύση πραγματοποιεί αναβαθμίσεις στο παρασκήνιο, χωρίς την ανάγκη εισόδου του διαχειριστή, ελαχιστοποιώντας τη διακοπή της ροής στις εργασίες. Επιπλέον, ο ESET Cloud Administrator δεν απαιτεί πρόσθετο IT προσωπικό ή hardware, γεγονός που μειώνει σημαντικά το κόστος για τις ΜΜΕ.

The post Νέα ευέλικτη cloud υπηρεσία από την ESET για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις appeared first on pestaola.Source link