Τεχνολογία

Νέα εστία Candy με «μακρόστενη» ζώνη μαγειρέματος




14 Jun Νέα εστία Candy με «μακρόστενη» ζώνη μαγειρέματος

Posted at 12:39h
in LIFE TECH
by Soustas

Η μαγειρική είναι τόσο καλή όσο τα εργαλεία που έχουμε στα χέρια μας! Και η Candy, που αυτό το γνωρίζει καλά, έφερε τώρα και στην ελληνική αγορά ένα νέο μοντέλο εντοιχιζόμενης κεραμικής εστίας, τo CH64 BVT, με ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό: Δύο ζώνες μαγειρέματος μπορούν με το πάτημα ενός κουμπιού να δημιουργήσουν μια νέα μακρόστενη ζώνη, με διαστάσεις 40 Χ 19 εκατοστά!  

Δηλαδή μια τεράστια επιφάνεια που μπορεί να φιλοξενήσει κάθε μακρόστενη κατσαρόλα, καθώς επίσης και οβάλ γάστρες, μεγάλα πυρέξ, τηγάνια-γκριλιέρες, όπως και gourmet σκεύη σαν την πουασονιέρα για ψάρι σε ατμό ή βραστό σε ζωμό.

Φυσικά η CH64 BVT προσφέρει κάθε λειτουργία που μπορεί να ζητήσει κανείς από μια σύγχρονη εστία: Και 4 κλασσικές ζώνες ταχείας θέρμανσης, 3 των 1800 Watt με διάμετρο 19 εκατοστά συν μια των 1200 Watt στα 15,5 εκατοστά, αλλά και την πέμπτη μακρόστενη ζώνη, μέσω της λειτουργίας Bridge.

Όλες ρυθμίζονται σε 9 σκάλες θερμοκρασίας με χειρισμό αφής στην επιφάνεια της εστίας, ενώ ένα ειδικό «μπλε» σημείο, ενεργοποιεί και την αντίστοιχη «μπλε» μακρόστενη ζώνη, δίνοντας και τον ιδιαίτερο σχεδιαστικό τόνο στο λιτό και κομψό σύνολο.

Η ιδιαίτερη ζώνη μαγειρέματος δεν χρησιμεύει μόνο στο μαγείρεμα. Μπορεί να φιλοξενήσει

επάνω της σε χαμηλή θερμοκρασία ταψιά, πυρέξ φούρνου, μεταλλικές σαλτσιέρες ή οτιδήποτε άλλο χρειάζεται ελαφριά θέρμανση – χωρίς όμως το στέγνωμα που μπορεί να

προκαλέσει ο φούρνος- μέχρι να σερβιριστεί. Γίνεται έτσι ένα πολυεργαλείο για τη σύγχρονη κουζίνα, προσφέροντας «πρόσβαση» και στα πιο ιδιαίτερα μαγειρικά σκεύη.

Όσο για την τιμή; Αν και η συγκεκριμένη λειτουργία έχει εμφανιστεί ξανά στην αγορά,  συγκεκριμένα σε πολύ ακριβά μοντέλα του ανταγωνισμού, η Candy δεν ακολουθεί αυτή τη γραμμή, καθώς προσφέρει την εστία CH64 BVT σε προτεινόμενη τιμή λιανικής, μόλις στα 289€.

 

Like this:

Like Loading…



Source link