Τεχνολογία

Νέα επαγγελματική οθόνη Philips 346P1CRH




10 Mar Νέα επαγγελματική οθόνη Philips 346P1CRH

Posted at 13:31h
in HARDWARE
by Soustas

Η MMD, η κορυφαία εξειδικευμένη εταιρία οθονών  και brand license partner για τις οθόνες Philips, ανακοινώνει το λανσάρισμα της 34” (86,36 εκ) LCD οθόνης Philips 346P1CRH. Διαθέτοντας μία κυρτή WQHD οθόνη με DisplayHDR 400, αυτό το μοντέλο προσφέρει εντυπωσιακή οπτική απόδοση παράλληλα με ένα πλήθος επιλογών συνδεσιμότητας, όπως ενσωματωμένη USB-C docking θύρα, διακόπτη KVM, καθώς και ένα ευρύ φάσμα τεχνολογιών και καινοτομιών που ενισχύουν την άνεση του χρήστη και εξασφαλίζουν την πιο παραγωγική, ευχάριστη ημέρα στο γραφείο.

Συνδεσιμότητα χωρίς προβλήματα

Αναφορικά με τη συνδεσιμότητα, η οθόνη Philips 346P1CRH τα έχει όλα. Εξοπλισμένη με DisplayPort 1.4, HDMI 2.0, HDCP 2.2, και RJ45, διαθέτει επίσης μία ενσωματωμένη USB-C docking θύρα με παροχή ισχύος που προσφέρει άμεση παραγωγικότητα. Οι χρήστες μπορούν απλά και εύκολα να συνδέσουν όλα τα περιφερειακά τους στην οθόνη, εξαλείφοντας την ακαταστασία των καλωδίων, φορτίζοντας παράλληλα τον φορητό τους υπολογιστή με μια απλή, αναστρέψιμη USB-C υποδοχή που τους επιτρέπει επίσης να παρακολουθούν βίντεο υψηλής ανάλυσης, να μεταφέρουν αρχεία σε εξαιρετικά υψηλές ταχύτητες, και πολλά περισσότερα. Χάρη στην τεχνολογία MultiView, οι χρήστες μπορούν να επωφεληθούν από τη διπλή σύνδεση και την προβολή για να εργάζονται ταυτόχρονα με πολλαπλές συσκευές, όπως έναν σταθερό και έναν φορητό υπολογιστή, ενώ ένας MultiClient Integrated KVM διακόπτης τους επιτρέπει να ελέγχουν δύο χωριστούς υπολογιστές με ένα απλό set up οθόνης – πληκτρολογίου – ποντικιού και τους παρέχει τη δυνατότητα εναλλαγής πηγών με το πάτημα ενός κουμπιού.

Εξαιρετική ποιότητα εικόνας

Η Philips 346P1CRH προσφέρει στους χρήστες την οπτική ευχαρίστηση των εικόνων CrystalClear με ανάλυση QHD 3440 x 1440 για εξαιρετικά καθαρή, ζωντανή ποιότητα εικόνας. Η οθόνη DisplayHDR 400 με πιστοποίηση VESA σημαίνει επιπλέον φωτεινότητα, βαθύτερες αντιθέσεις, και εντυπωσιακά χρώματα για εικόνες που πραγματικά εντυπωσιάζουν. Οι ευρείες οπτικές γωνίες προβολής 178/178 της οθόνης και ο σχεδιασμός UltraWide 21:9 καθιστούν την οθόνη ιδανική για ομαδική εργασία καθώς επίσης και για συγκρίσεις πολλαπλών αρχείων δίπλα-δίπλα, κάτι που οι επαγγελματίες στον οικονομικό, τραπεζικό και γραφιστικό κλάδο είναι βέβαιο ότι θα εκτιμήσουν. Και οι λάτρεις του gaming φυσικά θα απολαύσουν την οπτική απόλαυση της οθόνης, χάρη στην τεχνολογία Adaptive Sync που εγγυάται γρήγορο, ομαλό παιχνίδι.

Επιπλέον άνεση

Η Philips 346P1CRH διαθέτει έξυπνα, αποτελεσματικά χαρακτηριστικά για να αυξήσει την άνεση και την ευκολία. Μία ρυθμιζόμενη σε ύψος βάση με δυνατότητα κλίσης εξασφαλίζει εργονομική ευκολία, ενώ τα χαρακτηριστικά για άνεση των ματιών με πιστοποίηση TUV μειώνουν την κόπωση των ματιών. Μια εύχρηστη αναδυόμενη κάμερα Windows HelloTM με τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου παρέχει ασφαλείς συνδέσεις και μπορεί να κρυφτεί όταν δε χρησιμοποιείται. Αυτή η οθόνη είναι επίσης φιλική προς το περιβάλλον, προσφέροντας  χαρακτηριστικά εξοικονόμησης ενέργειας όπως LightSensor και PowerSensor που μπορούν να εξοικονομήσουν έως και 70% στο ενεργειακό κόστος. Επίσης, πληροί τα πρότυπα EnergyStar 8.0, EPEAT και RoHS, δεν περιέχει επιβλαβείς ουσίες όπως μόλυβδο και υδράργυρο και χρησιμοποιεί 100% ανακυκλωμένο υλικό συσκευασίας.

Ισχυρή, πλούσια σε χαρακτηριστικά και ευχάριστη να τη βλέπεις, η οθόνη Philips 346P1CRH είναι διαθέσιμη από τον Μάρτιο 2020 με ενδεικτική τιμή λιανικής πώλησης €589.

Like this:

Like Loading…



Source link