Με διπλό αποθηκευτικό χώρο το νέο Razer Blade 15


To Razer Blade 15 Dual Storage Edition είναι μία δεύτερη έκδοση του γνωστού gaming laptop με διαφορετικά τεχνικά χαρακτηριστικά. 

Όπως μαρτυρεί και το όνομά του, το νέο laptop της Razer είναι εφοδιασμένο με έναν κανονικό σκληρό δίσκο, καθώς και έναν SSD για υψηλές ταχύτητες αποθήκευσης. Το αποτέλεσμα είναι ότι το Razer Blade 15 Dual Storage Edition είναι πιο μεγάλο σε μέγεθος και λίγο πιο βαρύ από την απλή έκδοση. Ουσιαστικά αποτελεί ένα εργαλείο που δίνει περισσότερη έμφαση στην παραγωγικότητα, εκτός από το gaming. Πιο προσιτή είναι και η τιμή του, η οποία στις ΗΠΑ διαμορφώνεται στα 1599 δολάρια, αντί για τα 1899 δολάρια της άλλης έκδοσης.

Όσον αφορά στα τεχνικά του χαρακτηριστικά, το Razer Blade 15 Dual Storage Edition είναι εφοδιασμένο με έναν επεξεργαστή Intel Core i7-8750H, κάρτα γραφικών NVIDIA GTZ 1060 Max Q, μνήμη RAM 16 GB, οθόνη διαγωνίου 15 ιντσών με ανάλυση Full HD και συχνότητα ανανέωσης τα 60 Hz. Μαζί με την ανανέωση στην γκάμα των Razer laptops, έγινε διαθέσιμο και ένα ακόμα ασημί χρώμα στην έκδοση με τον έναν σκληρό, η οποία διακρίνεται για το λευκό χρώμα στο πληκτρολόγιό της.

Το μοντέλο με τον διπλό σκληρό είναι υποδεέστερο σε δυνατότητες σε σχέση με το κλασικό Razer Blade 15, αλλά αποτελεί μία ενδιαφέρουσα εναλλακτική πρόταση.

The post Με διπλό αποθηκευτικό χώρο το νέο Razer Blade 15 appeared first on pestaola.Source link