Μία κάμερα από την Yongnuo που μοιάζει με smartphone με DSLR φακούς


Το μοντέλο YN450 της Yongnuo θυμίζει σε design ένα smartphone, αλλά μπορεί να δεχτεί DSLR φακούς από την Canon. 

H Yongnuo είναι μία εταιρεία που έρχεται από την Κίνα και θέλει να προσφέρει την επιλογή της εύκολης μεταφοράς σε όσους δεν θέλουν να κάνουν συμβιβασμούς στον τομέα της ποιότητας της φωτογράφισης. Η mirrorless κάμερα της Yongnuo έχει λειτουργικό σύστημα Android 7.1, οχταπύρηνο επεξεργαστή από την Qualcomm, μνήμη RAM 3 GB και εσωτερική μνήμη αποθήκευσης στα 32 GB.

Πάνω στο πλαίσιο της συσκευής υπάρχει μία κάμερα με φακό 8 Megapixel, ενώ μπορεί κανείς να προσαρμόσει πάνω στο πλαίσιο πολλούς από τους φακούς της Canon στα 16 Megapixel και με πολύ περισσότερες φωνητικές δυνατότητες, τις οποίες είναι εφικτό να εκμεταλλευτεί ο χρήστης μέσα από την οθόνη 5 ιντσών στο πίσω μέρος. Εξελιγμένη είναι και η βίντεο λειτουργία, αφού η Yongnuo YN450 μπορεί να καταγράφει κινούμενες εικόνες σε ποιότητα 4Κ, στα 30 καρέ το δευτερόλεπτο.

Η μπαταρία έχει χωρητικότητα 4000 mAh, ενώ προσφέρονται διάφορες μορφές ασύρματης συνδεσιμότητας στον τελικό χρήστη. Η κάμερα της Yongnuo επιτρέπει και τη λήψη φωτογραφιών σε μορφή RAW. Μέχρι τη στιγμή που γράφονταν αυτές οι γραμμές, δεν είχε γίνει γνωστή η τιμολογιακή πολιτική που θα ακολουθηθεί για αυτή την κάμερα, ούτε και το σε ποιες αγορές θα κυκλοφορήσει.

The post Μία κάμερα από την Yongnuo που μοιάζει με smartphone με DSLR φακούς appeared first on pestaola.Source link