Διάφορα

Λεβέντης: Ο πατέρας του Τσίπρα δεν ήταν χουντικός


…αλλά δεν ήταν και αριστερός

«Ο Σκαπανέας δεν ήταν του Τσίπρα, έκαναν δουλειές μαζί- όλοι ξερογλείφονταν στα γραφεία υπουργών της χούντας »
Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6 και στους Μπάμπη Κούτρα και Νίκο Φελέκη, επανέλαβε τη θέση του ότι ο πατέρας του Αλέξη Τσίπρα έπαιρνε δουλειές από τη χούντα .

«Έδινε σε όλους ο Παττάκος, δεν έδινε μόνο στους δικούς του, το κράτος είχε πολλές δουλειές, όλοι έπαιρναν δουλειές» είπε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων προσθέτοντας ότι «όλοι οι εργολάβοι ξερογλείφονταν στα γραφεία των υπουργών και των παρατρεχαμένων».

«Και σήμερα ο Τσίπρας δεν δίνει μόνο σε ΣΥΡΙΖΑιους, αλλά δίνει και σε δεξιούς» πρόσθεσε ο κ. Λεβέντης.

«Εγώ δεν είπα ότι ήταν χουντικός ο πατέρας του Τσίπρα αλλά δεν ήταν και ο αριστερός που παριστάνει ο Τσίπρας. Έδινε την εντύπωση ενός φυσιολογικού ανθρώπου ίσως κεντρώου αλλά όχι όπως θέλει να τον παρουσιάσει ο Τσίπρας» πρόσθεσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

«Εμένα που του έλεγα για τον Γεώργιο Παπανδρέου, εμένα με θεωρούσε πολύ αριστερότερο του ιδίου» πρόσθεσε για τον πατέρα του Αλέξη Τσίπρα.

Διευκρίνισε, δε, ότι «ο Σκαπανέας δεν ήταν του Τσίπρα, συνεργάζονταν, έκαναν δουλειές μαζί».

Επανέλαβε, τέλος, ότι «όλοι οι εργολάβοι για να παίρνουν δουλειές είναι τέτοιο το σύστημα υπουργοκεντρικό που πρέπει να είναι στους προθαλάμους υπουργών».

The post Λεβέντης: Ο πατέρας του Τσίπρα δεν ήταν χουντικός appeared first on Enimerosi24.



Source link