Καλέσατε τον γιατρό; Ο θρυλικός κυνηγός επικηρυγμένων, McCoy, επιστρέφει στο Desperados III
24 Feb Καλέσατε τον γιατρό; Ο θρυλικός κυνηγός επικηρυγμένων, McCoy, επιστρέφει στο Desperados III

Posted at 17:25h
in GAMES
by Soustas

Θέλετε να προσλάβετε ένα πιστολέρο; Ζητήστε τον Doc McCoy, τον στυγνό εκτελεστή και βετεράνο γιατρό και να είστε σίγουροι ότι η δουλειά σας θα γίνει. Με το ειδικά κατασκευασμένο Colt Buntline Special που κρατά, μπορεί να πυροβολήσει τα φτερά μιας μύγας – ή έναν αντίπαλο από πολύ μακρινή απόσταση. Μπορεί επίσης να προσφέρει μια ειδική περιποίηση σε έναν αντίπαλο με τη σύριγγα του…

Ο McCoy πέρασε τα χρόνια της νιότης του σπουδάζοντας ιατρική στην Αγγλία. Όταν ολοκλήρωσε τις σπουδές του, αναζήτησε την περιπέτεια και αν μη τι άλλο βρήκε την κατάλληλη. Έπλευσε για τον νέο κόσμο, διέσχισε τον Ατλαντικό και πάτησε το πόδι του στις Αμερικανικές ακτές. Εκεί, τον ανάγκασαν να πολεμήσει στον Αμερικανικό Εμφύλιο. Πολέμησε και εργάστηκε ως γιατρός ταυτόχρονα, αλλά δεν μπόρεσε να αντέξει τον τρόμο και τη ματαιότητα του πολέμου. Έτσι λιποτάκτησε μετά από ένα έτος υπηρεσίας και έγινε κυνηγός επικηρυγμένων. Τώρα είναι γνωστός σε ορισμένους κύκλους ως ένας άνθρωπος που πάντα εκτελεί την αποστολή του χωρίς πολλές ερωτήσεις.

Το Desperados III θα σας προσφέρει το δικό του φάρμακο τακτικής στο PC, στο PlayStation 4 και στο Xbox One αυτό το καλοκαίρι.

Like this:

Like Loading…Source link