Θεραπεία των εμβοών από τους ερευνητές του Michigan


Οι ερευνητές του Πανεπιστημίου του Michigan δημιούργησαν μία απλή συσκευή για τη θεραπεία των εμβοών που ταλαιπωρούν πολλούς. 

Οι εμβοές είναι μία πάθηση που απασχολεί μεγάλο μέρος του γενικού πληθυσμού, καθώς ο παθών ή η παθούσα ακούει έναν βόμβο στα αυτιά του, ακόμα και σε συνθήκες απόλυτης ησυχίας. Το αποτέλεσμα είναι ότι ενδέχεται να υπάρχει μεγάλο πρόβλημα συγκέντρωσης σε ένα θορυβώδες περιβάλλον. Μέχρι στιγμής, δεν έχει υπάρξει μία πραγματικά αποτελεσματική και μη επεμβατική θεραπεία για τις εμβοές, κάτι που έρχεται να αλλάξει η σπουδή των ερευνητών από το Πανεπιστήμιο του Michigan.

Μέσα από μία απλή διάταξη, οι ερευνητές κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα σετ από ακουστικά και δύο ηλεκτρόδια, τα οποία και στέλνουν μικρούς ηλεκτρικούς παλμούς στο κεφάλι του χρήστη, προκειμένου να μην δημιουργείται το ενοχλητικό αποτέλεσμα των εμβοών. Η διάταξη των ερευνητών του Πανεπιστημίου του Michigan επιτρέπει στα κύτταρα να συμπεριφέρονται διαφορετικά από ό,τι κάνουν στην περίπτωση των εμβοών, κάτι που εκτιμάται ότι σταδιακά θα τα κάνει να σταματήσουν να προκαλούν το δυσάρεστο αυτό σύμπτωμα σε έναν άνθρωπο.

Σύμφωνα με τις πρώτες καταγραφές και μελέτες, η διάταξη των ερευνητών του Michigan έχει καταφέρει να επιφέρει μείωση έως και κατά 12 ντεσιμπέλ στον ήχο που παράγουν οι εμβοές στο αυτί του κάθε χρήστη.

The post Θεραπεία των εμβοών από τους ερευνητές του Michigan appeared first on pestaola.Source link