Η Xiaomi λανσάρει νέα Philippe Starck Edition του Mi MIX 2


Το Xiaomi Mi MIX 2 ανακοινώθηκε επίσημα τον περασμένο Σεπτέμβριο και πλέον η εταιρεία προχωράει στο λανσάρισμα μίας νέας έκδοσης που φέρει την υπογραφή του σχεδιαστή Philippe Starck.

Το Mi MIX 2 Philippe Starck Edition έχει unibody σχεδιασμό από κεραμικά υλικά και μαύρο χρώμα, ενώ το όνομα του σχεδιαστή είναι αποτυπωμένο στην πλάτη του smartphone. Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι ο Philippe Starck έχει σχεδιάσει διάφορα προϊόντα τεχνολογίας (και όχι μόνο) μεταξύ των οποίων και τα Mi MIX και Mi MIX 2.

Η Xiaomi έχει προχωρήσει σε ανακοινώσεις δύο εκδόσεων της συσκευής: την βασική έκδοση από μέταλλο και κεραμικά υλικά και την ειδική κεραμική έκδοση που είναι βαρύτερη και διατίθεται σε λευκό και μαύρο. Η βασική έκδοση έχει μνήμη RAM 6GB ενώ η δεύτερη 8GB μνήμης RAM.

Η Starck Edition διατηρεί τη μνήμη RAM στα 8GB αλλά το μαύρο χρώμα και τα κεραμικά υλικά κατασκευής παραπέμπουν στη βασική έκδοση του Mi MIX 2. Το Mi MIX 2 Philippe Starck Edition θα είναι διαθέσιμο στην αγορά της Κίνας από την 28η Νοεμβρίου στην τιμή των 760 δολαρίων.

Η οθόνη του smartphone είναι διαγωνίου 5,99 ιντσών, αναλογίας 18:9 και ανάλυσης Full HD+ (2160 x 1080 pixels), με πολύ λεπτά περιθώρια και σαρωτή δακτυλικού αποτυπώματος στην πλάτη. Στο εσωτερικό του βρίσκεται ο οκταπύρηνος Snapdragon 835 και μπαταρία χωρητικότητας 3.400mAh.Source link