Η Xiaomi ανακοινώνει το πρώτο της Mi Gaming Laptop


Πέρα από την ανακοίνωση του Mi Mix 2S η Xiaomi προχώρησε στην παρουσίαση και του πρώτου της gaming laptop το οποίο δανείζεται στοιχεία από τους φορητούς υπολογιστές της Apple και της Razer.

Το Mi Gaming Laptop αποτελεί μέλος της ευρύτερης οικογένειας των Mi Notebooks που ανακοινώθηκαν χθες, σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Σαγκάη, με τη διαφορά ότι το συγκεκριμένο μοντέλο ενσωματώνει σχεδιασμό και τεχνικά χαρακτηριστικά αποκλειστικά προσανατολισμένα στις ανάγκες των gamers.

Το περίβλημα του φορητού υπολογιστή είναι μεταλλικό, μαύρου χρώματος, ενώ η οθόνη του είναι διαγωνίου 15,6 ιντσών. Το Mi Gaming Laptop διαθέτει LED φωτισμό κάτω από το πληκτρολόγιο ενώ αντίστοιχος φωτισμός υπάρχει και στα πλαϊνά του υπολογιστή. Παρά το γεγονός ότι δεν φαίνεται να είναι τόσο λεπτό όσο το Razer Blade, το Mi Gaming Laptop κρατά «χαμηλό» προφίλ ενώ διαθέτει τέσσερις υποδοχές USB 3.0, υποδοχή HDMI 2.0, υποδοχή USB Type-C και θύρα σύνδεσης δικτύου (LAN).

Στο εσωτερικό βρίσκεται ο έβδομης γενιάς Intel Core i7 συνοδευόμενος από 16GB μνήμης RAM (με δυνατότητα επέκτασης έως τα 32GB) και αυτόνομη κάρτα γραφικών Nvidia GTX1060 ή GTX1050Ti. Ο αποθηκευτικός χώρος μπορεί να περιλαμβάνει έως δύο δίσκους SSD χωρητικότητας έως 256GB έκαστος. Οι gamers θα εκτιμήσουν ιδιαίτερα τα ειδικά, προσαρμόσιμα πλήκτρα, στην αριστερή πλευρά του πληκτρολογίου.

Υπάρχει επίσης ειδικό πλήκτρο που αναλαμβάνει την ενεργοποίηση όλων των ανεμιστήρων ώστε να ψυχρανθεί το εσωτερικό του υπολογιστή κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Συνολικά, έχει ενσωματωθεί ειδικά σχεδιασμένο σύστημα ψύξης που αναλαμβάνει την έξοδο του θερμού αέρα από τα πλευρά και το πίσω μέρος του Mi Gaming Laptop.

Η αρχική τιμή του, για την έκδοση με την κάρτα γραφικών GTX1050Ti, είναι στα 955 δολάρια ενώ η κορυφαία έκδοση θα κοστίζει περί τα 1435 δολάρια. Η έναρξη πωλήσεων του Mi Gaming Laptop στην Κίνα έχει προγραμματιστεί για τις 13 Απριλίου. Θα πρέπει τέλος να σημειωθεί ότι αρχικά θα είναι διαθέσιμη μόνο έκδοση του υπολογιστή με λειτουργικό σύστημα Microsoft Windows 10 στα κινέζικα.

The post Η Xiaomi ανακοινώνει το πρώτο της Mi Gaming Laptop appeared first on pestaola.Source link