Τεχνολογία

Η Viva Wallet φέρνει το Google Pay στην Ελλάδα και σε 17 ακόμη χώρες!




17 Nov Η Viva Wallet φέρνει το Google Pay στην Ελλάδα και σε 17 ακόμη χώρες!

Posted at 15:43h
in LIFE TECH
by Soustas

Το Google Pay είναι ο πιο διαδεδομένος τρόπος πληρωμής με κινητό για τους χρήστες Android συσκευών και η υπηρεσία διατίθεται στην Ελλάδα και σε 17 ακόμη χώρες.

Με το Google Pay μπορείτε να πραγματοποιήσετε πληρωμές σε websites, εφαρμογές και καταστήματα, γρήγορα και με ασφάλεια.

Εύκολο να ρυθμιστεί. Απλό στη χρήση.

Η διαδικασία ενεργοποίησης της νέας υπηρεσίας έχει ως εξής: Μέσα από το διαχειριστικό περιβάλλον Viva Wallet επιλέγετε η Viva Wallet Mastercard κάρτα σας να προστεθεί στο Google Pay. Μόλις συνδέσετε την κάρτα σας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κινητό σας για πληρωμές οπουδήποτε υποστηρίζονται οι ανέπαφες συναλλαγές, όπως σε καταστήματα ή δημόσιες συγκοινωνίες.

Για πληρωμές που ξεπερνούν το προκαθορισμένο όριο ανέπαφων συναλλαγών, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ξεκλειδώσετε το τηλέφωνο πριν την πληρωμή. Αυτό σας επιτρέπει να ξοδέψετε μεγαλύτερο ποσό από το προκαθορισμένο με απόλυτη ασφάλεια.

Ανέπαφες συναλλαγές μπορούν να πραγματοποιηθούν οπουδήποτε ακόμη και αν δεν έχετε σύνδεση στο internet. Επίσης δε χρειάζεται να είναι ανοικτή η εφαρμογή Viva Wallet καθώς η κάρτα σας είναι αποθηκευμένη και έτοιμη να χρησιμοποιηθεί στην Android συσκευή σας.

Περισσότερα επίπεδα ασφαλείας

Η ασφάλεια των πελατών μας είναι ύψιστης σημασίας, γι’ αυτό και μόλις συνδέσετε τη Viva Wallet Mastercard κάρτα, προστίθεται ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας μέσω της τεχνολογίας “Tokenization” της Mastercard.

Η πλατφόρμα της Mastercard προστατεύει τις πληροφορίες του κατόχου της κάρτας αντικαθιστώντας τους αριθμούς λογαριασμού με έναν μοναδικό εναλλακτικό αριθμό κάρτας ή «token», προσφέροντας προστασία στα στοιχεία πληρωμής σας με πολλαπλά επίπεδα ασφάλειας.

Το Google Pay είναι πλέον διαθέσιμο για τους Viva Wallet πελάτες στο Βέλγιο, Τσεχία, Δανία, Φινλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Πολωνία, Ισπανία, Σουηδία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ελλάδα, Πορτογαλία, Ρουμανία, Αυστρία, Βουλγαρία, Ιρλανδία, Ολλανδία.

* Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη στο Viva Wallet app (v1 15.0) για Android

Like this:

Like Loading…



Source link