Η Samsung θα προμηθεύσει την Apple με φθηνότερα OLED panels


Είναι γνωστό ότι η Samsung, αν και ανταγωνίστρια, αποτελεί και τον προμηθευτή της Apple σε OLED panels για τις συσκευές iPhone X, iPhone XS και XS Max.

Επίσης είναι γνωστό ότι ακριβώς αυτά τα panels είναι «υπεύθυνα» για ένα σημαντικό μέρος της υψηλής τιμής διάθεσης των εν λόγω συσκευών της αμερικανικής εταιρείας. Ως εκ τούτου πηγές στην Κορέα θεωρούν ότι η Samsung θα προσφέρει για το 2019 στην Apple μια σειρά από OLED panels σε πιο χαμηλή τιμή.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της κορεατικής ιστοσελίδας ETNews τα νέα panels θα είναι μεν φθηνότερα χωρίς όμως να υστερούν σε ποιοτικά χαρακτηριστικά. Στην πραγματικότητα θα πρόκειται για τα Y-Octa panels τεχνολογίας in-cell touch τα οποία εξοπλίζουν και τα Galaxy Note9, S9 και S9+ της ίδιας της Samsung.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα τα εν λόγω panels θα είναι λεπτότερα, ελαφρύτερα και σημαντικά φθηνότερα, στοιχεία που θα επιτρέψουν στην Apple να γίνει πιο ευέλικτη στην τιμολόγηση του διαδόχου του XS Max που θα εμφανιστεί το 2019.

Αξίζει να σημειωθεί ότι βιομηχανικές πηγές τις οποίες επικαλείται το δημοσίευμα αναφέρουν ότι τα Y-Octa panels είχαν προταθεί από την Samsung για την παραγωγή των iPhones και του 2018 αλλά ήταν η Apple αυτή που είχε αντιρρήσεις και σχετίζονταν με την «απόδοση της παραγωγής».

Δηλαδή ίσως υπήρχαν ενδοιασμοί ως προς την ικανότητα της Samsung να καλύψει τις όντως τεράστιες ανάγκες και των δύο εταιρειών. Ίσως οι ίδιοι λόγοι που έκαναν την Apple να αρνηθεί φέτος την κάνουν να επιλέξει τα Y-Octa panels μόνο για το μοντέλο που θα διαδεχθεί το iPhone XS Max το 2019.

The post Η Samsung θα προμηθεύσει την Apple με φθηνότερα OLED panels appeared first on pestaola.Source link