Η Samsung ετοιμάζει τη νέα σειρά smartphones Galaxy M


Σύμφωνα με διαρροές που έχουν προκύψει από benchmarking sites, τα Samsung Galaxy M smartphones βρίσκονται προ των πυλών. 

Η κωδική ονομασία του νέου μοντέλου είναι Samsung SM-M105F και τα πρώτα στοιχεία για εκείνο έχουν προκύψει μέσα από τα αποτελέσματα των μετρήσεων απόδοσης του στο Geekbench. O επεξεργαστής του φαίνεται να είναι ο Samsung Exynos 7870, με μνήμη RAM στα 3 GB, ενώ ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος κυμαίνεται μεταξύ των 16 και των 32 GB.

Οι φήμες θέλουν τη Samsung να ετοιμάζει δύο ακόμα μοντέλα στην οικογένεια Galaxy M που φέρεται να έχει δημιουργήσει, τα M20 και M30, τα οποία και θα διαφοροποιούνται από το Μ10 στο θέμα του αποθηκευτικού χώρου, καθώς εκεί η εσωτερική μνήμη θα είναι 32/64 GB και 64/128 GB αντίστοιχα. Σε κάθε περίπτωση, οι εκπρόσωποι της οικογένειας Galaxy M της Samsung θα είναι σχετικά προσιτές οικονομικά προτάσεις, με τεχνικά χαρακτηριστικά που τους τοποθετούν στην μεσαία κατηγορία, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το Android Headlines.

H κίνηση της Samsung να εμπλουτίσει την γκάμα της με τα Galaxy M Smartphones θεωρείται ως μία απάντηση στην ανερχόμενη Huawei και την αύξηση του μεριδίου αγοράς που σημειώνει λόγω της επένδυσής της σε εκπροσώπους της mid-range κατηγορίας.

 

The post Η Samsung ετοιμάζει τη νέα σειρά smartphones Galaxy M appeared first on pestaola.Source link