Η Oracle τοποθετεί τo machine learning στο επίκεντρο των Cloud εφαρμογών


Ο Larry Ellison, Executive Chairman και CTO της Oracle, έκανε επίδειξη του νέου φωνητικού περιβάλλοντος χρήσης και των πανίσχυρων δυνατοτήτων ανάλυσης των Oracle Fusion Cloud εφαρμογών.

Οι Oracle Fusion Cloud εφαρμογές είναι οι μοναδικές που έχουν βασιστεί στο machine learning και παρέχουν μια ολοκληρωμένη και πλήρως ενοποιημένη σουίτα εφαρμογών. ώστε οι χρήστες, σε κάθε σημείο ενός οργανισμού, όπως στα τμήματα εμπειρίας πελατών, χρηματοοικονομικών, HR και εφοδιαστικής αλυσίδας, να έχουν τις δυνατότητες που χρειάζονται.

Βασισμένες σε μια ασφαλή, αυτο-οδηγούμενη πλατφόρμα και υποδομή cloud, οι Oracle Fusion Cloud εφαρμογές αξιοποιούν την Oracle Autonomous Database και ξεχωριστές εφαρμογές και επεξεργαστές ασφαλείας για να βοηθήσουν τους πελάτες να αυξήσουν την επιχειρηματική ευελιξία και να μειώσουν τα κόστη. Οι πελάτες μπορούν να αναπτύξουν με ευκολία επεκτάσεις εφαρμογών για να καλύψουν ιδιαίτερες επιχειρηματικές ανάγκες, να βελτιώσουν την εμπειρία των χρηστών μέσα από ένα σύγχρονο περιβάλλον χρήσης (UI) με λειτουργίες συνομιλίας, να αυτοματοποιήσουν εκατοντάδες χειροκίνητες επιχειρηματικές λειτουργίες και να αυτοματοποιήσουν τη μετάβαση στο cloud για να μειώσουν τα κόστη αναβάθμισης, να επιταχύνουν τη δημιουργία αξίας και να βελτιώσουν την προβλεψιμότητα της παράδοσης.

Επεκτείνοντας την ευρύτερη, πληρέστερη και ταχύτερα αναπτυσσόμενη σουίτα εφαρμογών cloud του κλάδου, ο Ellison παρουσίασε το Oracle Fusion Analytics Warehouse. Το Oracle Fusion Analytics Warehouse είναι μια πλήρης πλατφόρμα εργαλείων ανάλυσης για χρήστες επιχειρήσεων, προγραμματιστές και επαγγελματίες του IT, η οποία έχει δημιουργηθεί με βάση τις λύσεις Oracle Analytics και Autonomous Data Warehouse, είναι βελτιστοποιημένη για όλες τις Oracle Fusion Cloud εφαρμογές ώστε να επιτυγχάνεται γρήγορη υλοποίηση και δημιουργία επιχειρηματικής αξίας. Οι πελάτες μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν αυτή την πλήρως επεκτάσιμη και προσαρμόσιμη λύση για εισαγωγή δεδομένων από άλλες λύσεις SaaS και on premises.

The post Η Oracle τοποθετεί τo machine learning στο επίκεντρο των Cloud εφαρμογών appeared first on pestaola.Source link