Η OnePlus ετοιμάζεται να παρουσιάσει τη δική της smart TV


Μετά από τα διάφορα smartphones που έχει παρουσιάσει, η OnePlus φέρεται να είναι έτοιμη να παρουσιάσει μία smart TV. 

H πρόθεση της OnePlus να μπει και στο… σαλόνι των καταναλωτών έχει γίνει γνωστή και μέσα από τα όσα ανακοίνωσε ο ίδιος ο CEO της εταιρείας, Pete Lau, ο οποίος σημειώνει ότι η νέα τηλεόραση θα είναι ένα επετειακό μοντέλο για τα 5 έτη της δραστηριότητας της OnePlus.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της εταιρείας, η smart TV της εταιρείας θα αποτελεί μέρος ενός συνδεδεμένου οικοσυστήματος, μέσα από το συνδυασμό έξυπνων υπηρεσιών, στοιχείο που δεν μπορεί παρά να σημαίνει ότι η OnePlus smart TV θα είναι ένα ενεργό μέλος της οικογένειας προϊόντων που ανήκουν στο Internet of Things.

Όπως και σε όλα τα υπόλοιπα προϊόντα της OnePlus, έτσι και στην περίπτωση της αναμενόμενης smart TV, έμφαση θα δίνεται στο σχεδιασμό, εκτός από την υψηλή τεχνολογία. Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται αναφορά στην προσπάθεια της OnePlus να μπει στην αγορά των τηλεοράσεων, επομένως όλα δείχνουν ότι είναι κοντά η επίσημη παρουσίαση ενός τελικού προϊόντος από την κινέζικη εταιρεία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι -όπως σημειώνει και το TechCrunch- η OnePlus φέρεται να έχει πειραματιστεί αρκετά με διάφορες κατηγορίες συσκευών, εκτός από τα smartphones.

The post Η OnePlus ετοιμάζεται να παρουσιάσει τη δική της smart TV appeared first on pestaola.Source link