Η OnePlus ετοιμάζει ένα 5G smartphone μέσα στο 2019


Η OnePlus είναι έτοιμη να ανέβει στο όχημα ανάπτυξης του 5G, με την παρουσίαση ενός αντίστοιχου smartphone μέσα στο 2019. 

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας της στο Mobile World Congress στη Σανγκάη, ο διευθύνων σύμβουλος της OnePlus, Pete Lau, σημείωσε ότι η εταιρεία του είναι έτοιμη να παρουσιάσει ένα smartphone που θα λειτουργεί σε δίκτυα 5G, τα οποία και θα ξεκινήσουν να κάνουν την εμφάνισή τους προσεχώς σε διάφορες περιοχές του κόσμου.

Ένα άλλο στοιχείο που έγινε γνωστό κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της OnePlus είναι ότι η εταιρεία βρίσκεται σε συζητήσεις με διάφορους παρόχους στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, αλλά δεν έγινε ακόμα γνωστό με ποιους από αυτούς διατηρεί επαφές.

Η OnePlus τονίζει ότι θα συνεχίσει να υλοποιεί το σκέλος της απόφασής της που περιλαμβάνει την κυκλοφορία των smartphones της χωρίς λογισμικό από τρίτους, προκειμένου να είναι προστατευμένες οι συσκευές της από περιττό software που πολλές φορές αντλεί χωρίς λόγο αρκετούς πόρους του κάθε συστήματος.

Αναφορικά με τις φιλοδοξίες εδραίωσης της OnePlus στην αμερικανική αγορά, η εταιρεία τονίζει ότι αυτό που την ενδιαφέρει αρχικά είναι να έχει εντονότερη επαφή με τους καταναλωτές, στοιχείο που εκτιμά ότι θα οδηγήσει και σε αύξηση των πωλήσεων.

The post Η OnePlus ετοιμάζει ένα 5G smartphone μέσα στο 2019 appeared first on pestaola.Source link