Η Motorola λανσάρει το Moto Z3 σαν το πρώτο 5G smartphone… περίπου


Η Motorola ανακοίνωσε το νέο της Moto Z3, το οποίο μαζί με την Verizon, λανσάρεται σε επίπεδο μάρκετινγκ σαν «το πρώτο smartphone που θα υποστηρίζει δίκτυα 5G από τον επόμενο χρόνο».

Για την ακρίβεια, Motorola και Verizon θεωρούν ότι η συσκευή είναι παγκοσμίως «το πρώτο 5G αναβαθμίσιμο τηλέφωνο» μέσω ενός Moto Mod το οποίο θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή εντός του 2019 και θα δίνει τη δυνατότητα στο Z3 να έχει πρόσβαση στο 5G δίκτυο της Verizon.

Το 5G Mod θα διαθέτει το X50 modem της Qualcomm το οποίο είναι ικανό να υποστηρίζει ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων της τάξης των 5Gbps. Αυτή ήταν και η μόνη αναφορά στα χαρακτηριστικά του 5G Mod η οποία ανακοινώθηκε.

Το Moto Z3 καθαυτό διαθέτει οθόνη AMOLED διαγωνίου 6 ιντσών και ανάλυσης FHD, ενσωματώνει την πλατφόρμα Snapdragon 835 συνοδευόμενη από 4GB μνήμης RAM και αποθηκευτικό χώρο 64GB, διαθέτει dual camera με αισθητήρες ανάλυσης 12 Megapixel ενώ η εμπρόσθια κάμερα διαθέτει αισθητήρα ανάλυσης 8 Megapixel.

Η μπαταρία του είναι χωρητικότητας 3.000 mAh με τεχνολογία ταχείας φόρτισης Turbo Charging, ενώ το λειτουργικό του σύστημα είναι το Android 8.1. Το Moto Z3 θα είναι διαθέσιμο από το δίκτυο της Verizon από τις 16 Αυγούστου στην τιμή των 480 δολαρίων.

The post Η Motorola λανσάρει το Moto Z3 σαν το πρώτο 5G smartphone… περίπου appeared first on pestaola.Source link