Η Microsoft ίσως λανσάρει το αναδιπλούμενο Andromeda το 2019


Στην κούρσα για την παρουσίαση αναδιπλούμενων συσκευών φαίνεται ότι μπαίνει και η Microsoft, όχι όμως για να κόψει πρώτη το νήμα αλλά για να καινοτομήσει κάποια στιγμή εντός του 2019.

Πιο συγκεκριμένα, το βιβλίο «Beneath a Surface» από τον δημοσιογράφο και συνεργάτη της ιστοσελίδας Thurrot.com, Brad Sams, αφηγείται την ιστορία πίσω από την προσπάθεια της Microsoft να αναπτύξει την σειρά Surface και να καταστεί ο πέμπτος μεγαλύτερος κατασκευαστής PC στον κόσμο.

Παράλληλα, στο βιβλίο περιγράφεται η προσπάθεια της εταιρείας να καταφέρει να ξεπεράσει σε κέρδη το ένα δισεκατομμύριο δολάρια μέσω του καινοτόμου hardware και του εξεζητημένου σχεδιασμού. Μάλιστα, αναφέρεται και η ελπίδα, αν αυτό καταστεί εφικτό, η Microsoft να καταφέρει να ξεπεράσει την Apple σε επίπεδο κερδοφορίας.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα BGR, το βιβλίο περιέχει επίσης λεπτομέρειες σχετικά με το τι θα δούμε εκ μέρους της Microsoft εντός του 2019, συμπεριλαμβανομένου και του Project Andromeda. Δηλαδή μία αναδιπλούμενη συσκευή που θα λειτουργεί τόσο σαν tablet όσο και σαν smartphone.

Ωστόσο, η επερχόμενη συσκευή δεν θα έχει τη λογική που επικρατούσε στα Windows Phone της εταιρείας μέχρι πριν από λίγα χρόνια. Το Andromeda θα είναι ένα εξαιρετικά συμπαγές Surface το οποίο θα έχει την ικανότητα να «μεταβάλλει» το φυσικό του μέγεθος.

Ο συγγραφέας του βιβλίου αναφέρεται επίσης σε τουλάχιστον δύο νέες κονσόλες Xbox, νέα Surface laptops που πιθανότατα θα φοράνε επεξεργαστές AMD αντί για Intel, ένα επανασχεδιασμένο Surface Studio και ένα tablet Surface Pro με υποδοχή USB Type-C, πολύ λεπτά bezels και στρογγυλεμένες γωνίες το οποίο ενδέχεται να κάνει την εμφάνισή του περί τα τέλη του 2019.

Από το βιβλίο δεν θα μπορούσε να λείπει ο τομέας του «έξυπνου» σπιτιού. Πιο συγκεκριμένα γίνεται αναφορά σε ένα προϊόν Surface το οποίο χαρακτηρίζεται ως «ambient computing device» και θα μπορούσε να είναι ένα «έξυπνο» ηχείο. Η συσκευή αυτή περιγράφεται στο βιβλίο σαν «σχεδιασμένη να βοηθάει στην επίλυση μερικών εξαιρετικά συχνών επιπλοκών που δημιουργούνται από τη χρήση ενός smartphone».

The post Η Microsoft ίσως λανσάρει το αναδιπλούμενο Andromeda το 2019 appeared first on pestaola.Source link