Η Microids και η Eden Games ανακοινώνουν την κυκλοφορία του Gear.Club Unlimited 2
17 Aug Η Microids και η Eden Games ανακοινώνουν την κυκλοφορία του Gear.Club Unlimited 2

Posted at 13:34h
in GAMES
by Soustas

Η Microids και η Eden Games συνεργάζονται ξανά για την κυκλοφορία του Gear.Club Unlimited 2, το οποίο θα κυκλοφορήσει στο Nintendo Switch σε εμπορική μορφή, αλλά και στο eShop της Nintendo στα τέλη του 2018. «Η Eden Games έκανε σπουδαία δουλειά στο Gear.Club Unlimited. Είμαστε υπερήφανοι που συνεχίζουμε τη συνεργασία μας και που στηρίζουμε την παραγωγή παιχνιδιών στη Γαλλία. Ανυπομονούμε οι παίκτες να ανακαλύψουν το Gear.Club Unlimited 2», δήλωσε ο Elliot Grassiano, αντιπρόεδρος της Microids.

 

«Το Gear.Club Unlimited ήταν μια ευκαιρία για εμάς να αντιληφθούμε τις δυνατότητες που προσφέρει το Nintendo Switch. Με βάση αυτήν την εμπειρία και τα σχόλια των παικτών, ο στόχος μας με το Gear.Club Unlimited 2 είναι να προσφέρουμε ένα ακόμα πιο πλούσιο racing game, το οποίο θα συνεχίσει να φέρει τη σφραγίδα της Eden Games», είπε ο David Nadal, CEO της Eden Games.

Στο Gear.Club Unlimited 2 οι παίκτες θα αγωνιστούν σε περισσότερα από 3.500 χιλιόμετρα δρόμων, πίσω από το τιμόνι των πιο όμορφων αυτοκινήτων που δημιουργήθηκαν από τους κορυφαίους κατασκευαστές. Οι φρενήρεις αγώνες θα τους ταξιδέψουν σε μια ποικιλία περιβαλλόντων, όπως είναι τα χιονισμένα βουνά, οι δασώσεις κοιλάδες, οι δρόμοι της ερήμου και οι παραδεισένιες ακτές, συμμετέχοντας σε πρωταθλήματα, αποστολές και προκλήσεις. Στο γκαράζ τους – ένα χαρακτηριστικό-κλειδί του Gear.Club Unlimited franchise – οι παίκτες θα μπορούν να θαυμάζουν την αυξανόμενη συλλογή των αυτοκινήτων τους και να τα προσαρμόζουν κατάλληλα ώστε να γίνονται μοναδικά στο είδος τους και πιο ισχυρά. Όμως οι οδηγοί δεν είναι τίποτα χωρίς τον σύλλογο τους! Οι παίκτες θα μπορούν να δημιουργούν και να διαχειρίζονται τον δικό τους σύλλογο και θα πρέπει να προσλαμβάνουν τους καλύτερους οδηγούς για να αντιμετωπίσουν τους αντίπαλους συλλόγους από όλο τον κόσμο, για να μπορέσουν να βρεθούν στην κορυφή του βάθρου.

 

Το Gear.Club Unlimited 2 αναπτύσσεται από την Eden Games και θα κυκλοφορήσει από τη Microids. Θα γίνει διαθέσιμο στο τέλος της χρονιάς για το Nintendo Switch σε εμπορική και ψηφιακή μορφή.

 

Like this:

Like Loading…Source link