Τεχνολογία

Η Microids ανακοίνωσε το Agatha Christie – Hercule Poirot: The London Case


18 Apr Η Microids ανακοίνωσε το Agatha Christie – Hercule Poirot: The London Case

Posted at 15:19h
in GAMES
by Soustas

Η Microids ανακοίνωσε την πολυαναμενόμενη συνέχεια του Hercule Poirot: The First Cases, το Agatha Christie – Hercule Poirot: The London Case. Η αστυνομική περιπέτεια, που αναπτύχθηκε από το βραβευμένο στούντιο Blazing Griffin, την ομάδα που είχε αναλάβει το πρώτο επεισόδιο και κέρδισε το Best Game Award το 2022 στα BAFTA, θα κυκλοφορήσει σε PC, Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One και Xbox Series X|S το καλοκαίρι του 2023.

 

Τι είναι το Agatha Christie – Hercule Poirot: The London Case

 

Σε αυτό το νέο κεφάλαιο του Hercule Poirot, οι παίκτες ζουν μια συναρπαστική, πρωτότυπη ιστορία, πιστή στο στυλ και στο ύφος της Agatha Christie, κατά την οποία γνωρίζουν τον Arthur Hastings, τον αγαπημένο σύντροφο του Poirot.

 

Μαζί, αναλαμβάνουν την ασφαλή μεταφορά ενός ανεκτίμητου έργου τέχνης που θα εκτεθεί στο Λονδίνο. Όμως, η νύχτα των εγκαινίων δεν πηγαίνει σύμφωνα με το σχέδιο… οι ντετέκτιβ καλούνται να λύσουν ένα ολοκαίνουριο μυστήριο στην καρδιά του Λονδίνου.

 

Το Agatha Christie – Hercule Poirot: The London Case προσφέρει συναρπαστικό gameplay και σας μεταφέρει στον κόσμο του Hercule Poirot. Εξερευνήστε την πρωτεύουσα, αναζητήστε στοιχεία, ανακρίνετε υπόπτους και μάρτυρες και ολοκληρώστε την ολοκαίνουρια έρευνα.

 

 

 

Βασικά Χαρακτηριστικά

 

Ένα ολοκαίνουριο μυστήριο – Γραμμένη από τη βραβευμένη ομάδα που σας πρόσφερε το Agatha Christie – Hercule Poirot: The First Cases, μια αγωνιώδης, νέα περιπέτεια του Poirot με μια καινούρια σειρά χαρακτήρων που θα προκαλέσουν τον μεγαλύτερο ντετέκτιβ της ιστορίας.
Ανακρίσεις μαρτύρων και υπόπτων – Λύστε μυστήρια και προκαλέστε υπόπτους χρησιμοποιώντας ένα καινούριο match puzzle σύστημα για να εντοπίζετε τις ασυνέχειες επιτόπου.
Επιθεώρηση περιβάλλοντος και αντικειμένων – Εξερευνήστε νέες τοποθεσίες και βρεθείτε σε κοντινή απόσταση με νέα first person inspection puzzles που ενισχύουν την κινηματογραφική αίσθηση του παιχνιδιού.
Χαρτογράφηση μυαλού και προφίλ χαρακτήρων – Οι χαρακτηριστικοί mindmaps του παιχνιδιού επιστρέφουν, επιτρέποντάς σας να χρησιμοποιείτε τα διάσημα grey cells του Poirot για να χτίζετε χάρτες μυαλού και να καταγράφετε τους σωστούς δεσμούς που θα λύσουν την υπόθεση. Το ίδιο συμβαίνει πλέον και σε άλλες πτυχές καθώς ο Poirot συλλέγει στοιχεία και πληροφορίες για κάθε χαρακτήρα ώστε να χτίσει το προφίλ του, που αποτελεί κλειδί για τη λύση της υπόθεσης και την ανεύρεση του αληθινού εγκληματία ανάμεσά τους.
Βελτιωμένες τοποθεσίες – Περισσότερες λεπτομέρειες, καιρικά φαινόμενο και βελτιωμένος ήχος, προσφέρουν από κοινού περισσότερο βάθος και αληθοφάνεια σε κάθε ισομετρική σκηνή του Λονδίνου.
Φωνητική απόδοση – Η ιστορία ζωντανεύει με το σενάριο να αποδίδεται φωνητικά στα αγγλικά, γαλλικά και γερμανικά.

Πηγή