Η LG επιβεβαιώνει ότι το G7 θα ανακοινωθεί επίσημα στα τέλη Απριλίου


Σύμφωνα με δημοσιεύματα κορεατικών μέσων ενημέρωσης, η επόμενη ναυαρχίδα της LG Electronics στον τομέα των smartphones θα παρουσιαστεί στο κοινό μέχρι τα τέλη Απριλίου.

Τα ίδια δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι αμέσως μετά την ανακοίνωση θα ξεκινήσουν οι προ-παραγγελίες με την άφιξη των συσκευών στα καταστήματα να έρχεται στα μέσα Μαΐου (πάντα για την αγορά της Κορέας).

Το LG G7 (αν τελικά αυτή είναι η ονομασία του) αναμένεται να είναι το πρώτο smartphone της εταιρείας με οθόνη τεχνολογίας M-LCD η οποία θα είναι κατά 35% πιο αποδοτική σε επίπεδο κατανάλωσης ενέργειας σε σχέση με τα τυπικά LCD πάνελ.

Η διαφορετικότητα του συγκεκριμένου πάνελ έγκειται στην προσθήκη λευκών pixels που θα επιτρέπουν την δίοδο του φωτός πέρα των υπαρχόντων RGB pixels (δηλαδή των κόκκινων, πράσινων και μπλε pixels). Αυτή η προσθήκη θα έχει σαν αποτέλεσμα την αύξηση της φωτεινότητας. Ένα άλλο όφελος είναι ότι το M-LCD κοστίζει λιγότερο, σε σχέση με τα OLED πάνελ, ενώ προσφέρει ανάλογες επιδόσεις.

Με τον τρόπο αυτό η LG Electronics αναμένεται να διατηρήσει χαμηλά την τιμή διάθεσης του νέου της smartphone. Επιπρόσθετα, αναμένεται να ενσωματωθούν και στο G7 τα χαρακτηριστικά Τεχνητής Νοημοσύνης που ανακοινώθηκαν πρόσφατα με τα ThinQ μοντέλα.

Τέλος, αναμένεται η συσκευή να διαθέτει dual κάμερα στην πλάτη με έκθεση f.1/5 ώστε να προσφέρει ποιοτικότερες και φωτεινότερες λήψεις. Το παρόν αναμένεται να δώσει και η χαρακτηριστική εγκοπή στο επάνω τμήμα της οθόνη, ενώ στο εσωτερικό αναμένεται να βρίσκεται η πλατφόρμα Snapdragon 845 της Qualcomm πλαισιωμένη από 6GB μνήμης RAM και εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο στα 64GB (G7) ή στα 128GB (G7 Plus).

The post Η LG επιβεβαιώνει ότι το G7 θα ανακοινωθεί επίσημα στα τέλη Απριλίου appeared first on pestaola.Source link