Η Kaspersky Lab ενώνει δυνάμεις με το Merchant Risk Council


Στο πλαίσιο του οράματός της για αντιμετώπιση της ηλεκτρονικής απάτης, η Kaspersky Lab ενώνει τις δυνάμεις της με το Merchant Risk Council ως Premier Solution Provider.

Η κίνηση δείχνει περαιτέρω τη δέσμευση της Kaspersky Lab να βοηθήσει τους διαδικτυακούς λιανοπωλητές και τις επιχειρήσεις ηλεκτρονικού εμπορίου να προστατεύσουν τον εαυτό τους και τους πελάτες τους από τους απατεώνες.

Το Merchant Risk Council συγκεντρώνει πάνω από 500 εταιρείες-μέλη, οι οποίες εστιάζουν στη βελτιστοποίηση των πληρωμών και τη μείωση των απατών ηλεκτρονικού εμπορίου. Ως ανεξάρτητη επιχειρηματική ένωση μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, το Merchant Risk Council στοχεύει στη διευκόλυνση της συνεργασίας μεταξύ πληρωμών ηλεκτρονικού εμπορίου και επαγγελματιών που διαχειρίζονται τους πιθανούς κινδύνους – κάτι με το οποίο η ομάδα της Kaspersky Lab είναι παθιασμένη.

Μέσω της συνεργασίας, η Kaspersky Lab προσφέρει πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στην ανάπτυξη λύσεων στον τομέα της ψηφιακής ασφάλειας στο Merchant Risk Council. Ως αξιόπιστος συνεργάτης για την πρόληψη της απάτης, η εταιρεία είναι σε θέση να συμβουλεύει άλλα μέλη σχετικά με τον τρόπο αποφυγής κινδύνου, σε ένα διαδικτυακό περιβάλλον όπου οι απατεώνες είναι όλο και πιο δύσκολο να συλληφθούν.

Η ολοκληρωμένη λύση που παρέχει η Kaspersky Lab για την πρόληψη της απάτης έχει σχεδιαστεί για να ενδυναμώνει τους διαδικτυακούς λιανεμπόρους έτσι ώστε να μπορούν να αναπτυχθούν χωρίς προβλήματα ασφάλειας ή θέματα ευχρηστίας. Μέσω προηγμένων τεχνολογιών, το Kaspersky Fraud Prevention παρέχει έλεγχο ταυτότητας επόμενης γενιάς, ανίχνευση απάτης σε πραγματικό χρόνο και δυνατότητες ανίχνευσης ξεπλύματος χρημάτων. Επιπλέον, η λύση ακολουθεί μια πελατοκεντρική προσέγγιση για την αντιμετώπιση των πραγματικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις σε καθημερινή βάση.

[Δ.Τ. Kaspersky Lab]

The post Η Kaspersky Lab ενώνει δυνάμεις με το Merchant Risk Council appeared first on pestaola.Source link