Η Intersys επίσημος διανομέας της Brother για την Ελλάδα


Η Intersys ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τη Brother International Corporation, ως επίσημος αντιπρόσωπος της στην Ελλάδα, για πώληση μηχανημάτων εκτύπωσης και σάρωσης, την τεχνική κάλυψη (service) και τη διάθεση ανταλλακτικών και αναλωσίμων.

Η Βrother, με Ευρωπαϊκό μερίδιο αγοράς μεγαλύτερο του 26% στον τομέα των Laser εκτυπωτών, έχει καταξιωθεί ως ένας από τους «βασικούς παίκτες» στην παροχή εκτυπωτικών λύσεων. Η Intersys, ηγέτιδα στο χώρο της εκτύπωσης στην Ελλάδα, και ειδικά στο MPS, έχει τη δυνατότητα να εδραιώσει τη Brother στην ελληνική αγορά και να αξιοποιήσει τη δυναμική των προϊόντων της σε επαγγελματικές εφαρμογές και λύσεις για το σπίτι.

Η Brother, με τη μακρόχρονη παράδοση της σε ποιοτικά -εξαιρετικά χαμηλού κόστους- μοντέλα και τις συνεχείς καινοτομίες της, συνδέει την πορεία της στην Ελλάδα με τη φιλοσοφία της απλής, λειτουργικής, επωφελούς και σχεδιασμένης για τις ανάγκες των πελατών τεχνολογίας, που προσφέρει εδώ και 5 δεκαετίες η Intersys. Τα κοινά αυτά χαρακτηριστικά της Brother και της Intersys αποτέλεσαν κινητήριο δύναμη για τη συνεργασία.

«Η Intersys, κατέχοντας το μεγαλύτερο πανελλαδικό δίκτυο πωλήσεων στη χώρα, πολλαπλά βραβευμένη 15μελή ομάδα πωλήσεων B2B, 40 εξουσιοδοτημένους service partners και ενεργή πελατειακή βάση με 2.500+ εταιρείες, αποτελεί το εχέγγυο ότι θα αυξήσει το μερίδιο αγοράς της Brother στην Ελλάδα, σε επίπεδα αντίστοιχα του Ευρωπαϊκού ποσοστού της», δηλώνει η Ελένη Παπανδρέου, Διευθύνουσα Σύμβουλος της Intersys.

O Tony Jackson, Διευθύνων Σύμβουλος της Brother Ιρλανδίας, δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που εξασφαλίσαμε αυτή τη συνεργασία με την Intersys. Μοιραζόμαστε απόλυτα μαζί της τη φιλοδοξία να αναπτυχθεί η επωνυμία της Brother στην Ελλάδα».

The post Η Intersys επίσημος διανομέας της Brother για την Ελλάδα appeared first on pestaola.Source link