Η Huawei ανακοινώνει την επικείμενη άφιξη της νέας σειράς Y 2018


Η Huawei ανακοίνωσε την επικείμενη διάθεση της ανανεωμένης σειρά Υ για το 2018 που έρχεται να δημιουργήσει νέα δεδομένα στην αγορά των entry level smartphones.

Τα νέα μοντέλα της σειράς Y 2018, θα «δανείζονται» στοιχεία από τα mid-range και premium smartphones της εταιρείας, όπως η Huawei FullView οθόνη και το ξεκλείδωμα με αναγνώριση προσώπου (Face Unlock), προσφέροντας έτσι προηγμένα χαρακτηριστικά σε πολύ περισσότερους χρήστες.

Η σειρά Y 2018, απευθύνεται στους νέους κυρίως καταναλωτές, εκείνους που μεγαλώνουν με την τεχνολογία, είναι δυναμικοί, ενθουσιώδεις, ακολουθούν τις νέες τάσεις, ψάχνουν το κάτι παραπάνω και, πάνω από όλα, γνωρίζουν τι αποζητούν από το smartphone τους.

Με επίκεντρο λοιπόν τη νέα γενιά, η Huawei δημιουργεί τους Y-ers (γουάιερς). Μια κοινότητα, που με σύμμαχο την ανανεωμένη σειρά Y 2018, θα προσφέρει μοναδικές εμπειρίες σε όλους τους νέους καταναλωτές.

Μείνετε συντονισμένοι για τις επίσημες ημερομηνίες διάθεσης των νέων smartphones Y Series 2018 της Huawei και ετοιμαστείτε να ζήσετε μοναδικές εμπειρίες σε προσιτές τιμές.

[Δ.Τ. Huawei]

The post Η Huawei ανακοινώνει την επικείμενη άφιξη της νέας σειράς Y 2018 appeared first on pestaola.Source link