Η Huawei ίσως απαλείψει εντελώς το notch στην επόμενη συσκευή της


Η Huawei φαίνεται ότι δεν έχει ολοκληρώσει ακόμα τον κύκλο παρουσιάσεων νέων συσκευών για το 2018 και δημοσιοποίησε ένα teaser που προαναγγέλλει μία νέα συσκευή εντός του Δεκεμβρίου.

Επίσημα η συσκευή του teaser δεν έχει κατονομαστεί, ωστόσο η ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό της Huawei στο Weibo «εμφανίζει» μία συσκευή μεγάλου μεγέθους, με οθόνη χωρίς περιθώρια και χωρίς την ύπαρξη εγκοπής. Το σημείο που εξιτάρει την φαντασία είναι η ύπαρξη μίας οπής στο πάνω αριστερό τμήμα της οθόνης όπου εικάζεται ότι θα βρίσκεται η selfie κάμερα της συσκευής.

Ανάλογο σχεδιασμό φημολογείται ότι θα υιοθετήσει και η Samsung για την μελλοντική της ναυαρχίδα, το Galaxy S10, ενώ δεν αποκλείεται κάτι ανάλογο να δούμε και στο νέο μέλος της οικογένειας A της κορεατικής εταιρείας. Η Samsung αποκαλεί τον συγκεκριμένο τύπο οθόνης «Infinity O» χωρίς όμως να είναι επίσημο ότι όντως αυτή η οθόνη θα χρησιμοποιηθεί στις αμέσως επόμενες συσκευές.

Επανερχόμενοι στο teaser της Huawei θα πρέπει να πούμε ότι από την οπή της κάμερας φαίνεται να εξέρχεται μία δέσμη φωτός, προφανώς για να υποδηλωθεί η ύπαρξη της κάμερας, ενώ αναφέρεται ότι οι σχετικές ανακοινώσεις θα γίνουν τον Δεκέμβριο. Ωστόσο, το γεγονός ότι το teaser δεν διοχετεύθηκε στα διεθνή social media της εταιρείας ενδέχεται να μεταφράζεται σε λανσάρισμα της συσκευής αποκλειστικά στην κινεζική αγορά. Τουλάχιστον σε πρώτη φάση.

Κινεζικές ιστοσελίδες αναφέρουν ότι η εν λόγω συσκευή της Huawei θα είναι το μέσο επανόδου για την σειρά συσκευών Nova της εταιρείας, η οποία μετά από ένα αρχικό διεθνές λανσάρισμα περιορίστηκε στην Κίνα και σε ορισμένες ακόμη αγορές. Αν αυτά ισχύουν είναι πιθανό η συσκευή να ονομαστεί Nova 4. Αξιοσημείωτο είναι ότι η σειρά Nova, όπου είναι διαθέσιμη, αφορά μοντέλα που απευθύνονται σε νεανικό κοινό ενώ δεν είναι συνηθισμένο η Huawei να λανσάρει νέες τεχνολογίες μέσω της συγκεκριμένης σειράς συσκευών.

The post Η Huawei ίσως απαλείψει εντελώς το notch στην επόμενη συσκευή της appeared first on pestaola.Source link