Η Apple ετοιμάζεται για αυξημένη παραγωγή του iPhone X Plus


Άπαντες έχουμε εμπεδώσει ότι η Apple θα λανσάρει και το 2018 τρεις συσκευές iPhone με τις δύο από αυτές να ενσωματώνουν οθόνη τεχνολογίας OLED και την τρίτη να είναι μία οικονομικότερη εκδοχή με οθόνη LCD.

Οι νεότερες διαρροές, από προμηθευτές της Apple στην Κορέα, αποκαλύπτουν πλέον την κατανομή του εκάστοτε μοντέλου στις γραμμές παραγωγής των διαφόρων κατασκευαστών. Πιο συγκεκριμένα, θα παραδοθούν περί τα 45 εκατομμύρια συσκευές για το OLED iPhone των 6,5 ιντσών, για πολλούς το iPhone X Plus και η επόμενη ναυαρχίδα της Apple.

Το μικρότερο OLED μοντέλο στις 5,84 ίντσες –το βελτιωμένο iPhone X του 2018- αναμένεται να έχει αρχική παραγωγή περίπου 25 εκατομμυρίων μονάδων. Το πιο οικονομικό από τα τρία, το μοντέλο με την οθόνη LCD, θα κατασκευαστεί σε περίπου 30 εκατομμύρια τεμάχια.

Όπως αναφέρουν κορεατικά μέσα ενημέρωσης, αρχικά η Apple προσέβλεπε σε υψηλότερες παραδόσεις LCD συσκευών αλλά τελικά η παραγωγή τους επιβραδύνθηκε λόγω προβλημάτων στην κατασκευή των panel. Παράλληλα, υπήρξαν εκτιμήσεις ότι το μεγαλύτερο και ακριβότερο μοντέλο θα καταφέρει να προκαλέσει συνθήκες υψηλής ζήτησης. Στην περίπτωση που οι προβλέψεις δεν επαληθευτούν και υπάρξει μεγαλύτερη ζήτηση για LCD συσκευές iPhone, υπάρχει η πρόβλεψη ώστε η Japan Display να αναλάβει την εσπευσμένη παράδοση LCD panels.

Αξιοσημείωτο είναι ότι οι συγκεκριμένες πηγές υποστηρίζουν ότι η Apple συνεχίζει να θεωρεί ελκυστική την ιδέα δημιουργίας ενός «μικρού» iPhone το οποίο θα είναι εύκολα διαχειρίσιμο ακόμη και με το ένα χέρι. Προφανώς η αναφορά αφορά μία πιθανή νέα έκδοση του iPhone SE, το οποίο όμως μόλις πριν λίγες μέρες άλλες πηγές θεωρούσαν ότι δεν είναι στους σχεδιασμούς της εταιρείας, τουλάχιστον για φέτος.

The post Η Apple ετοιμάζεται για αυξημένη παραγωγή του iPhone X Plus appeared first on pestaola.Source link