Τεχνολογία

Η «Τόκιο» του «Casa de papel» φωτογραφήθηκε στην ταράτσα ελληνικού ξενοδοχείου (Photos&Video)




16 Nov Η «Τόκιο» του «Casa de papel» φωτογραφήθηκε στην ταράτσα ελληνικού ξενοδοχείου (Photos&Video)

Posted at 11:57h
in INTERNET
by Soustas

H εκρηκτική καλλίγραμμη «Τόκιο» της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς «La Casa De Papel» είναι αναμφισβήτητα πιο σέξι Ισπανίδα ηθοποιός του 2018.

 

Η δημοτικότητα της 29χρονης Ούρσουλα Κορμπερό εκτοξεύθηκε όταν έκοψε τα μαλλιά της καρέ με αφέλειες και έπαιξε το ρόλο της «Τόκιο».

 

Πριν ξεκινήσει τη… ληστεία στο Νομισματοκοπείο, η Ούρσουλα αναστάτωνε με τις εμφανίσεις και τους ερωτικούς δεσμούς της την ισπανική showbiz.

Όταν έπαιξε στην πιο δημοφιλή σειρά του Netflix, το La Casa De Papel (περιμένουμε τον τρίτο κύκλο του), απέκτησε ευρύτερη αναγνώριση και έφυγε από τα σύνορα της χώρας της.

Όπως και όλοι οι ηθοποιοί της σειράς Casa de Papel, έτσι και η Τόκιο Ούρσουλα Κορμπερό βλέπει την απήχησή της στα social media να ανεβαίνει ραγδαία (6.2 εκατομμύρια followers). Και την εκμεταλλεύεται.

Στο Casa de papel θυμίζει την Ματίλντα του Leon

Η Ούρσουλα ξεκίνησε ως μοντέλο παιδικής μόδας και όταν έγινε 6 ετών ανακοίνωσε στη μητέρα της – στην οποία έχει τεράστια αδυναμία – ότι ήθελε να γίνει ηθοποιός.

Ρόλος σταθμός στην καριέρα της (πριν την Τέλεια Ληστεία) θεωρείται η πριγκίπισσα Μαργαρίτα της Αυστρίας στη σειρά εποχής «Isabel». Έχει λάβει μέρος σε 11 ταινίες μικρού μήκους, ενώ έχει χαρίσει τη φωνή της στην παιδική ταινία «Βρέχει Κεφτέδες 2». Το Casa de Papel ήταν για εκείνη το μεγάλο της στοίχημα, και μάλιστα φημολογείται ότι το κούρεμά της ήταν δική της ιδέα για να θυμίζει την Ματίλντα (Νάταλι Πόρτμαν) στην ταινία Leon (του Λικ Μπεσόν με τον Ζαν Ρενό).

Το 2017 ήταν υποψήφια στα ισπανικά βραβεία «Premios Feroz» στην κατηγορία της καλύτερης ηθοποιού. Μετά το Casa de Papel συμμετείχε στην ταινία «Snatch» του Γκάι Ρίτσι.

 

Με εμφάνιση μοντέλου η Ούρσουλα ασχολήθηκε και με τις διαφημίσεις. Γνωστές φίρμες ρούχων, εσωρούχων και καλλυντικών, μεταξύ αυτών οι Stradivarius, Maybelline, Calzedonia, Springfield, εμπιστεύτηκαν την εικόνα τους στα… πόδια της.

 

H «Τόκιο» λικνίστηκε στην Ελλάδα

Η Τόκιο βρέθηκε πριν λίγες εβδομάδες στη χώρα μας και ανέβασε στο Instagram πόζες της από την ταράτσα γνωστού ξενοδοχείου, με φόντο την Ακρόπολη. Εκτός από την Αθήνα επισκέφθηκε και τη Σαντορίνη, την οποία λάτρεψε.

 

Είναι πολλά τα διαμάντια στο… Ντουμπάι

Τον Οκτώβριο του 2018 ανακοινώθηκε ότι η Ούρσουλα είναι το νέο πρόσωπο του Οίκου Bvlgari, και συγκεκριμένα της συλλογής με διαμάντια «Fiorever». Η Κορμπερό πήγε στο Ντουμπάι για να γιορτάσει σε αφιερωματικό πάρτι το νέο της επιχειρηματικό βήμα. Φωτογράφος της καμπάνιας ο Μάριο Σορέντι και τα γυρίσματα έγιναν στη Ρώμη.

 

Πηγή: Ethnos.gr

Like this:

Like Loading…



Source link