Ευαίσθητα ούλα και δόντια; Τι να κάνετε!


Καλημερίζω την παρέα! Κάνοντας μια έρευνα στο διαδίκτυο, και συγκεκριμένα σε φαρμακευτικά προϊόντα και μόνο, βρήκα μερικά πολύ χρήσιμα προϊόντα που πραγματικά μπορούν να φανούν ο καλύτερος φίλος μας στις ανεπάντεχες δυσκολίες που μπορεί να αντιμετωπίσουμε σε θέματα που αφορούν την στοματική υγιεινή.

Ευαίσθητα ούλα και δόντια

Πολύς είναι ο κόσμος που αντιμετωπίζει προβλήματα σχετικά με τα δόντια και τα ούλα. Η κακή ή αμελής φροντίδα της στοματικής υγιεινής μπορεί να επιφέρει άκρως δυσάρεστα αποτελέσματα. Μερικά πολύ καλά και οικονομικά  προϊόντα που βρήκα είναι τα εξής:

1. Για ευαίσθητα ούλα:
Frezyderm Prodilac Oral 30 Μασώμενα Δισκία

Συμπλήρωμα προβιοτικών Frezyderm Prodilac Oral για έφηβους & ενήλικες, σε μασώμενα δισκία, για τη στοματική υγιεινή.

Συμπλήρωμα διατροφής με προβιοτικό στέλεχος Lactobacillus salivarius Oral S1.

Βιταμίνη D3 για τη διατήρηση και επαναφορά της φυσιολογικής μικροβιακής χλωρίδας του στόματος και τη διατήρηση της φυσιολογικής οδοντοστοιχίας.

Το Προβιοτικό στέλεχος Lactobacillus Salivarius, έχει επιλεγεί προσεκτικά λόγω της εξαιρετικής ικανότητάς του να αναστέλλει την ανάπτυξη των παθογόνων μικροοργανισμών που συνδέονται με την οδοντική τερηδόνα, ουλίτιδα και περιοδοντίτιδα.

Τα συμπληρώματα διατροφής με Βιταμίνη D έχει βρεθεί ότι συσχετίζεται με 47% μειωμένο κίνδυνο τερηδόνας καθώς και συμβάλει στη διατήρηση της φυσιολογικής οδοντοστοιχίας. Με γεύση λεμόνι.

Τιμή:  9.11 €         Αγοράστε το εδώ

2. Για Ευαίσθητα δόντια:
Solgar Oceanic Silica 25mg 50caps

Οργανική πηγή πυριτίου προερχόμενο από κόκκινα άλγη (lithothamnium calcareum). To πυρίτιο βοηθά στην υγεία των οστών, των μαλλιών, του δέρματος, των νυχιών και των δοντιών ενώ παράλληλα είναι απαραίτητο στον σχηματισμό του συνδετικού ιστού. Κατάλληλο για vegans.

Συστατικά: 1 φυτοκάψουλα παρέχει: Πυρίτιο (από κόκκινο άλγος σε σκόνη [Lithothamnium calcareum]) (παρέχει 25mg στοιχειακού πυριτίου) 54mg

Τιμή: 10.69 €      Αγοράστε το εδώ
3. Για την κακοσμία του στόματος
Emoform Emofresh Spray 15ml

Στοματικό Spray, για τη φροντίδα των δοντιών εκτός σπιτιού.

Μετά το γεύμα ή το ποτό τα δόντια μας απειλούνται από τα εναπομείναντα οξέα στην στοματική μας κοιλότητα. Το Emoform Spray έρχεται και μας δίνει την λύση για την αντιμετώπιση αυτού του προβλήματος. Το ειδικά σχεδιασμένο φθοριούχο στοματικό Spray προφυλάσσει τα δόντια από την τερηδόνα καθώς εξουδετερώνει τα βλαβερά οξέα και ρυθμίζει το Ph της στοματικής κοιλότητας μετά από κάθε γεύμα. Ιδανικό για χρήση και προστασία εκτός σπιτιού, προσφέρει επιπλέον δροσερή αναπνοή που διαρκεί με την μέντα που περιέχει.

Συστατικά: Ανθρακικό Νάτριο: Εξουδετερώνει τα οξέα της στοματικής κοιλότητας. , Φθοριούχο Νάτριο: Συμβάλλει στην επανασβεστίωση της αδαμαντίνης και προφυλάσσει από την τερηδόνα. , Μέντα: Για δροσερή αναπνοή.

Τιμή: 5.17 €            Αγοράστε το εδώ

Κλείνοντας δεν μπορώ να παραλείψω και το θέμα της λεύκανσης των δοντιών. Επειδή ένα λευκό χαμόγελο σίγουρα είναι κάτι που μετράει στην εξωτερική μας εμφάνιση. Από προσωπική εμπειρία και χρήση δεν θα σας προτείνω διάφορα προϊόντα που υπόσχονται θαυματουργά αποτελέσματα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Αυτό που μπορείτε να δοκιμάσετε είναι η καθημερινή χρήση της οδοντόκρεμας Oral B 3D White Luxe με Επιταχυντή Λεύκανσης.

Η τιμή της είναι μόνο 3.26 € και θα την βρείτε πατώντας εδώ

Όλα τα προϊόντα όπως προείπα είναι φαρμακευτικά και δεν κρύβουν κανέναν κίνδυνο. Μπορείτε να τα βρείτε online εδώ:Source link