Εντυπωσιακές μακριές βλεφαρίδες χωρίς μάσκαρα


Βρήκαμε 3 εναλλακτικούς τρόπους που μπορούν να κάνουν τις βλεφαρίδες μας να φαίνονται μεγάλες σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα, χωρίς μάσκαρα!
1.Ψαλιδάκι βλεφαρίδων… Κάνει θαύματα στις βλεφαρίδες μας, αρκεί να ξέρουμε να το χρησιμοποιούμε σωστά! Μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα μπορεί να χαρίσει την τέλεια καμπυλότητα στις βλεφαρίδες μας και να κάνει το βλέμμα μας σαγηνευτικό. Μια- δύο φορές αρκούν σε κάθε μάτι , χωρίς να ασκούμε παράλληλα υπερβολική πίεση!

2. Μια οδοντόβουρτσα αρκεί… Κι όμως, μια καθαρή οδοντόβουρτσα εκτός από τη διατήρηση της καλής στοματικής μας υγιεινής, μπορεί να μεταμορφωθεί σε beauty εργαλείο! Αρκεί να τη βρέξουμε με ζεστό νερό και στη συνέχεια να τη στεγνώσουμε ελαφρά με μια καθαρή πετσέτα. Τώρα μπορούμε να τη χρησιμοποιήσουμε στις βλεφαρίδες μας, βουρτσίζοντάς τις- ξεκινάμε από τη βάση του βλεφάρου, ρίζες των βλεφαρίδων, και συνεχίζουμε με φορά προς τις άκρες.

3. Με τα χεράκια μας… Τα δάκτυλά μας μπορούν να εξελιχθούν στο πολυτιμότερο εργαλείο του μακιγιάζ μας! Όπως συνηθίζουμε να ζεσταίνουμε ελαφρώς το ψαλιδάκι των βλεφαρίδων πριν το χρησιμοποιήσουμε, έτσι μπορούμε να ζεστάνουμε τα δάκτυλά μας είτε πλένοντας τα με χλιαρό νερό είτε τρίβοντάς τα και να ασκήσουμε μια ελαφριά πίεση στις βλεφαρίδες μας. Πιέζουμε για μερικά δευτερόλεπτα και επαναλαμβάνουμε. Σε κάθε περίπτωση, βέβαια, προσοχή στην υπερβολική πίεση.

Δείτε επίσης:
Μικρές συμβουλές για τοποθέτηση μάσκαρα
Φυσικός και γρήγορος τρόπος για ντεμακιγιάζSource link