Τεχνολογία

Ελληνικοί υπότιτλοι για σειρές και ταινίες




02 Nov Ελληνικοί υπότιτλοι για σειρές και ταινίες | Greek Subs Download

Posted at 20:04h
in MOVIES
by Notis P.

Κακά τα ψέματα, όσο καλά και αν είναι τα αγγλικά μας, οι ελληνικοί υπότιτλοι για σειρές και ταινίες είναι απαραίτητοι. Διαφορετικά απολαμβάνεις μια προβολή με υπότιτλους, είτε πρόκειται για κάποια ξένη τηλεοπτική σειρά είτε για ταινία. Άλλωστε, σύμφωνα με τα στατιστικά της Google, η αναζήτηση της λέξης «greek subs» είναι αρκετά δημοφιλής στους χρήστες του διαδικτύου.

Η αλήθεια είναι ότι η αναζήτηση ελληνικών υποτίτλων για ταινίες και σειρές αποτελεί μια αρκετά κουραστική διαδικασία. Κάθε φορά που θα θέλεις να απολαύσεις μια ταινία ή ένα επεισόδιο της αγαπημένης σου σειράς, θα πρέπει να βρεις να κατεβάσεις και το αντίστοιχο αρχείο υποτίτλων. Ένα αρχείου που μάλιστα θα πρέπει να είναι συγχρονισμένο με την έκδοση του βίντεο που έχετε κατεβάσει (dvd-rip, 720p, 1080p κλπ).

Ελληνικοί υπότιτλοι για ταινίες και σειρές από το BS Player

Πριν αναλύσουμε τις καλύτερες ιστοσελίδες για να κατεβάσετε ελληνικούς υπότιτλους για ταινίες και σειρές, θα πρέπει να ρίξουμε μια ματιά στο BS Player. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα προβολής βίντεο για υπολογιστή, πρόκειται για ένα από τα δημοφιλέστερα δωρεάν λογισμικά. Ο λόγος είναι ότι σας παρέχει την δυνατότητα για αυτόματη λήψη ελληνικών υποτίτλων απευθείας μέσα από το πρόγραμμα.

Αυτό σημαίνει ότι κάθε φορά που βάζετε μια ταινία ή ένα επεισόδιο να παίξει, το BS Player θα κάνει αυτόματη αναζήτηση στις δημοφιλέστερες ιστοσελίδες για Greek Subs και θα τους κατεβάσει αυτόματα. Μάλιστα, αναγνωρίζει και την έκδοση του βίντεο που προβάλλεται ώστε να κατεβάσει συγχρονισμένους υπότιτλους.

Στα επιπρόσθετα πλεονεκτήματα του BS Player είναι και το σύστημα αξιολογήσεων των υποτίτλων, κάτι που φυσικά θα σας βοηθήσει να κατεβάσετε τους πιο αξιόπιστους. Τέλος, τα ελληνικά δεν είναι η μόνη γλώσσα υποτίτλων που μπορείτε να επιλέξετε, αφού μέσα από τις ρυθμίσεις μπορείτε να διαλέξετε όποια γλώσσα επιθυμείτε.

Δωρεάν Λήψη του BS Player

Ελληνικοί υπότιτλοι για σειρές και ταινίες  – Οι καλύτερες ιστοσελίδες

Η λήψη και η χρήση του BS Player για τις ταινίες και τις σειρές σας αποτελεί την καλύτερη επιλογή για ελληνικούς υπότιτλους. Ωστόσο υπάρχουν και φορές που το συγκεκριμένο πρόγραμμα μπορεί να μην βρει τους κατάλληλους υπότιτλους. Στις περιπτώσεις αυτές θα πρέπει να αναζητήσετε σε κάποια ιστοσελίδα με ελληνικούς υπότιτλους. Οι δημοφιλέστερες σελίδες τέτοιου είδους είναι:

Subs4Free
Subs4Series
XSubs
YiFySubtitles
OpenSubtitles
Addic7ed
BSPlayer-Subtitles

Πιθανόν κάποιες από αυτές να μην λειτουργούν ή να έχουν αλλάξει ονομασία και domain. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που προτείνουμε την χρήση του BS Player.

Δωρεάν ταινίες με ελληνικούς υπότιτλους | Gamato, PopCorn Time, Torrents

Αρκετές είναι οι ιστοσελίδες στις οποίες μπορείτε να δείτε δωρεάν ταινίες με ελληνικούς υπότιτλους. Gamato, PopCorn Time, CyberFlix TV και διάφορα Torrents, είναι μόνο μερικές από αυτές. Αν και οι επίσημες σελίδες των περισσότερων από τα παραπάνω έχουν ήδη κλείσει, αρκετά νέα domains έκανα την εμφάνισή τους όπου μπορείτε να βρείτε δωρεάν ταινίες online.

Με μια γρήγορη αναζήτηση στις μηχανές αναζήτησης, θα δείτε ότι κυκλοφορεί ένας τεράστιος αριθμός παραλλαγών. Τόσο του Gamato όσο και του PopCorn Time. Είναι λογικό αν σκεφτεί κανείς τα έσοδα που επικαρπώνονται οι διάφορες ιστοσελίδες από διαμοιρασμό πειρατικών ταινιών.

Φυσικά εμείς δεν προτείνουμε κανέναν να στραφεί στην πειρατεία. Άλλωστε, με τις δεκάδες ιστοσελίδες προβολής ταινιών με ελληνικούς υπότιτλους, δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος. Netflix, Disney+, Amazon Prime είναι μόνο μερικές από τις ιστοσελίδες για ταινίες με ελληνικούς υπότιτλους. Μπορεί να μην είναι δωρεάν, ωστόσο με μια πολύ μικρή μηνιαία συνδρομή μπορείτε να απολαμβάνεται κορυφαίες ταινίες και σειρές. Και κυρίως χωρίς κανέναν φόβο.

Ταινίες με ελληνικούς υπότιτλους από το PopCorn Time

Αρκετές εφαρμογές που κλωνοποιήθηκαν από το αρχικό PopCorn Time κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή. Ωστόσο η αρχική ιστοσελίδα που λειτουργούσε υπό το domain popcorntime.io έχει γίνει ανακατεύθυνση στην ιστοσελίδα  motionpictures.org.

Πλέον η συγκεκριμένη ιστοσελίδα παρατρέπει τους χρήστες να παρακολουθήσουν τις αγαπημένες τους ταινίες, παραθέτοντας ταυτόχρονα μια πλήρη λίστα με ιστοσελίδες στις οποίες μπορούν να το κάνουν. Η ομάδα του TechSmart συντάσσεται με την συγκεκριμένη άποψη, αφού με ελάχιστα μόνο χρήματα μπορείτε να παρακολουθείτε κορυφαίες σειρές και ταινίες με ελληνικούς υπότιτλους και χωρίς να φοβάστε.

Δωρεάν κατέβασμα ταινιών από Torrents

Ένας ακόμη δημοφιλείς τρόπος για να δείτε ταινίες και σειρές. Ωστόσο και οι περισσότερες ιστοσελίδες με Torrents, λόγω των διαρκών παραβιάσεων πνευματικής ιδιοκτησίας, έχουν μπει στο στόχαστρο των αρχών με αποτέλεσμα να παρακολουθούνται και να διώκονται.

Αυτός είναι και ο λόγος που και οι περισσότερες ιστοσελίδες με Torrent διαρκώς αλλάζουν ιδιοκτήτες και domain names. PirateBay, KickAss Torrents είναι μόνο από τα δύο μεγάλα ονόματα σε τορεντάδικα που κυνηγήθηκαν, έκλεισα, ξανά άνοιξαν και άλλαξαν πολλές ιδιοκτησίες.

Εάν ωστόσο επιμένετε να δείτε δωρεάν ταινίες με ελληνικούς υπότιτλους και δεν θέλετε να πληρώσετε κάποια συνδρομή, τότε θα σας συνιστούσαμε να χρησιμοποιείται πάντοτε μια υπηρεσία VPN ώστε να περιηγείστε ανώνυμα. Ωστόσο για να μπορέσετε να αποκτήσετε πρόσβαση σε μια εφαρμογή VPN που να μην περιορίζει τα δεδομένα που θα κατεβάσετε, θα πρέπει να πληρώσετε κάποιο ποσό.

Και εδώ φυσικά είναι το σημείου που από το να πληρώνεται ένα ποσό για να παρακολουθείτε παράνομα ταινίες, καλύτερα να διαθέσετε αυτό το ποσό σε μια streaming υπηρεσίας από όπου θα μπορείτε να απολαύσετε νόμιμα ταινίες με ελληνικούς υπότιτλους. Άλλωστε το Netflix θα καλύψει τις περισσότερες ανάγκες σας.

Υπηρεσίες Streaming για ταινίες και σειρές με ελληνικούς υπότιτλους

Οι καλύτερες υπηρεσίες για ταινίες και σειρές που συμπεριλαμβάνονται οι ελληνικοί υπότιτλοι:

Netflix
Disney+
Amazon Prime Videos
Youtube Videos
Google Play Movies
Hulu
Like this:

Like Loading…



Source link