Διαρροή χαρακτηριστικών και renders του επερχόμενου Nokia 7.1


Η HMD Global έχει ανακοινώσει δύο εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν εντός του Οκτωβρίου (4 και 11) και οι περισσότεροι αναλυτές αναμένουν ότι σε μία από αυτές θα ανακοινωθεί το Nokia 7.1.

Φυσικά, όπως συνήθως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις, δεν λείπουν οι φήμες και οι διαρροές που αποκαλύπτουν στοιχεία που συνθέτουν την εικόνας του νέου smartphone. Οι πλέον πρόσφατες διαρροές μιλούν για έγκριση της συσκευής από την FCC (Federal Communications Commission), κάτι που μεταφράζεται σε πιθανότητα η νέα συσκευή της Nokia να κάνει την εμφάνισή της και στην αμερικανική ήπειρο.

Κατά τα λοιπά, η γερμανική ιστοσελίδα WinFuture αποκάλυψε τα renders της συσκευής, από τα οποία προκύπτει ότι το Nokia 7.1 θα διαθέτει design με εγκοπή στο επάνω μέρος της οθόνης του.

Στα τεχνικά του χαρακτηριστικά, το Nokia 7.1 θα διαθέτει οθόνη IPS LCD διαγωνίου 5,84 ιντσών και αναλογίας 19:9, η οποία θα αποδίδει ανάλυση της τάξης των 1080 x 2244 pixels. Στο εσωτερικό του θα βρίσκεται η πλατφόρμα Snapdragon 636 της Qualcomm η οποία θα συνοδεύεται από δύο συνδυασμούς μνήμης RAM και αποθηκευτικού χώρου: 3GB/32GB και 4GB/64GB, αντίστοιχα. Και στις δύο περιπτώσεις θα υποστηρίζεται η εγκατάσταση πρόσθετης κάρτας μνήμης microSD.

Στο πίσω μέρος της συσκευής φαίνεται ότι θα υπάρχει dual camera με οπτικά μέρη προερχόμενα από την Zeiss και αισθητήρες ανάλυσης 12 και 5 Megapixel. Το δημοσίευμα υποστηρίζει επίσης ότι θα υπάρχει γυάλινη επένδυση στην πλάτη της συσκευής, αλουμινένιο πλευρικό πλαίσιο ενώ το συνολικό πάχος δεν θα ξεπερνά τα 8 χιλιοστά.

Τέλος, υποστηρίζεται ότι το επερχόμενο Nokia 7.1 θα διατεθεί στις ευρωπαϊκές αγορές στις 22 Οκτωβρίου στην τιμή των 349 ευρώ στην βασική έκδοση και στα 400 ευρώ στην έκδοση των 4GB μνήμης RAM και 64GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου.

The post Διαρροή χαρακτηριστικών και renders του επερχόμενου Nokia 7.1 appeared first on pestaola.Source link