Διαρροή του Google Pixel 3 XL σε χρωματική έκδοση Clearly White


Σειρά διαρροών εμφανίζει την Google να κινείται σε… μονόχρωμες επιλογές για το φετινό Pixel 3 XL εγκαταλείποντας κατά τα φαινόμενα την panda εμφάνιση του περυσινού Pixel 2 XL.

Πιο συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα XDA Developers προχώρησε στην ανάρτηση φωτογραφιών μίας συσκευής που φαίνεται να είναι το επερχόμενο Pixel 3 XL της Google σε χρωματική έκδοση Clearly White. Εντύπωση προκαλεί το πορτοκαλί power button που δημιουργεί έντονη αντίθεση με το λευκό της υπόλοιπης συσκευής.

Οι εικόνες δίνουν κάποια στοιχεία σχετικά με την επερχόμενη συσκευή, όπως για παράδειγμα την επιλογή της Google να υιοθετήσει σχεδιασμό με εγκοπή στην κορυφή της οθόνης, όπου θα φιλοξενείται η εμπρόσθια κάμερα της συσκευής μαζί με το ακουστικό. Ωστόσο, όπως φαίνεται στις εικόνες, παρά το γεγονός ότι η εγκοπή δίνει χώρο για περισσότερη οθόνη, γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι η συσκευή διατηρεί αρκετά ευμέγεθες περιθώριο στο κάτω μέρος της οθόνης.

Προγενέστερες διαρροές και φήμες θέλουν το Pixel 3 XL να διαθέτει 4GB μνήμης RAM και 64GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου, τουλάχιστον σε μία από τις εκδόσεις του. Στη θέση της mobile πλατφόρμας φαίνεται ότι θα βρίσκεται ο Snapdragon 845 της Qualcomm. Τέλος, αν αληθεύουν οι φήμες περί Pixel Stand, το Pixel 3 XL θα διαθέτει και ικανότητα ασύρματης φόρτισης.

The post Διαρροή του Google Pixel 3 XL σε χρωματική έκδοση Clearly White appeared first on pestaola.Source link