Γυναικεία κολιέ – οι καλύτερες προτάσεις για να επιλέξετεΓυναικεία κολιέ πολλαπλών επιπέδων – Multilayer Κολιέ

Μια επίσης ανοδική τάση τα τελευταία χρόνια αποτελούν τα κολιέ πολλαπλών επιπέδων. Επιλέγοντας ένα multilayer κολιέ κερδίζετε στην ουσία ένα κολιέ που κάνει για πολλά. Μπορείτε να βρείτε Multilayer με δύο, τρία ή και τέσσερα επίπεδα. Μια υπέροχη επιλογή για καθημερινές αλλά και πιο επίσημες εμφανίσεις. Ανάλογα με το στυλ που θέλετε να συμπληρώσετε, μπορείτε να επιλέξετε σε χρυσό ή ασημένιο χρώμα.

Μεγάλα εντυπωσιακά κολιέ

Η προσεχής μόδα για το Φθινόπωρο 2019 – 2020 στα γυναικεία κολιέ προστάζει μεγάλα εντυπωσιακά κολιέ που θα καλύπτουν όλη την έκταση του λαιμού. Προτού σκεφτείτε ότι μεγάλο κολιέ σημαίνει απαραίτητα και «χοντροκομμένο» κάνετε πολύ μεγάλο λάθος. Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μπορείτε να βρείτε μια τεράστια ποικιλία σε μεγάλα χειροποίητα κολιέ που σίγουρα θα κάνουν το Look σας ακαταμάχητο.

Χειροποίητα κολιέ

Τα χειροποίητα κοσμήματα αποτελούν μία σταθερή πλέον αξία για κάθε γυναίκα. Προσδίδουν ένα άλλο αέρα στη συνολική εμφάνισή σας και φυσικά μπορείτε να απολαύσετε την μοναδικότητα ενός κοσμήματος. Το ίδιο ισχύει και στα γυναικεία κολιέ. Μπορείτε να βρείτε μερικές πανέμορφες επιλογές σε χειροποίητα κολιέ που σίγουρα θα εντυπωσιάσουν τόσο εσάς όσο και τους γύρω σας.

Ασήμι 925

Τα ασημένια κολιέ αποτελούν πάντοτε μια ιδανική επιλογή εάν θέλετε να φορέσετε ένα «καλό» κόσμημα ή εάν ανήκετε στην κατηγορία γυναικών που παρουσιάζουν αλλεργίες με τα κοινά μπιζού. Αν και οι τιμές στα ασημένια γυναικεία κολιέ αποτελούν μια ακριβότερη επιλογή, ωστόσο δίνουν και άλλο αέρα στη συνολική σας εμφάνιση.

Αυτό που θα πρέπει να επιλέξετε όταν αναζητάτε γυναικεία κολιέ είναι το μέγεθος που θα έχει. Ανάλογα με το ύψος και τα κιλά, θα πρέπει να γίνει και η επιλογή του μάκρους ενός κρεμαστού για το λαιμό. Για τις ψηλές και αδύνατες γυναίκες η επιλογή θα πρέπει να είναι πιο μακριά κολιέ ώστε να ισορροπηθεί το συνολικό σας στυλ.Source link