Γυαλιά Augmented Reality φέρεται να ετοιμάζει η Huawei


Σε ένα με δύο έτη από σήμερα, η Huawei εκτιμάται ότι θα έχει παρουσιάσει γυαλιά Augmented Reality, μετά από τα smartphones με AR δυνατότητες. 

Η Huawei φέρεται να ενστερνίζεται την άποψη ότι το πεδίο του Augmented Reality είναι εκείνο που θα μας απασχολήσει εντόνως στο κοντινό μέλλον, για αυτό και θέλει να είναι ένας από τους κατασκευαστές εκείνους που προσφέρουν τον κατάλληλο εξοπλισμό για την AR εποχή.

Η Huawei εκτιμάται ότι σύντομα θα παρουσιάσει ένα ζευγάρι γυαλιών που θα έχει Augmented Reality δυνατότητες και θα δίνει σε όσους τα φορούν ένα διευρυμένο πεδίο αντίληψης και δράσης, σίγουρα μεγαλύτερο από εκείνο που απολαμβάνει ένας χρήστης ενός smartphone με AR δυνατότητες.

Παρόλα αυτά, προκειμένου το κοινό να προετοιμαστεί για την έλευση των πιο εξειδικευμένων AR προτάσεων, όπως είναι τα ειδικά γυαλιά, η Huawei δηλώνει ότι θα δώσει έμφαση στο κομμάτι της ενσωμάτωσης των Augmented Reality δυνατοτήτων σε όσο το δυνατόν περισσότερων smartphones.

H φιλοδοξία της Huawei είναι να γίνει εκείνος ο κατασκευαστής που θα προσφέρει στο καταναλωτικό κοινό την ευκαιρία να εξοικειωθούν πλήρως με την τεχνολογία της Ενισχυμένης Πραγματικότητας προτού να περάσει αυτή από το πεδίο της οθόνης των smartphones στα έξυπνα γυαλιά.

Το αν θα είναι αυτό το τεχνολογικό πείραμα επιτυχημένο, μένει να φανεί, αλλά το σίγουρο είναι ότι ήδη συγκεντρώνει το ενδιαφέρον αρκετά μεγάλων ονομάτων από τον κόσμο της υψηλής τεχνολογίας.

The post Γυαλιά Augmented Reality φέρεται να ετοιμάζει η Huawei appeared first on pestaola.Source link