Τεχνολογία

Γνωρίστε τους χαρακτήρες του Death End Re;Quest 2




18 May Γνωρίστε τους χαρακτήρες του Death End Re;Quest 2

Posted at 19:58h
in GAMES
by Soustas

Ποιος θα καθοδηγήσει και θα βοηθήσει τη Mai να βρει τη χαμένη της αδερφή; Αυτήν την εβδομάδα, η Idea Factory ανακοινώνει με ενθουσιασμό δύο νέους χαρακτήρες, τους Midra και Julietta, και παράλληλα θυμίζει δύο οικείους χαρακτήρες, τους Arata και Lydia, από το επερχόμενο RPG με στοιχεία τρόμου, Death End Re;Quest 2!

 

Το Death End Re;Quest 2 θα κυκλοφορήσει στο PlayStation 4 (σε εμπορική συσκευασία και ψηφιακή μορφή) και στην υπηρεσία Steam μέσα στο 2020! Η έκδοση για την υπηρεσία Steam θα έχει Αγγλικούς, Ιαπωνικούς και Κινέζικους υπότιτλους.

 

Οι παίκτες θα παρακολουθήσουν το σενάριο μέσα από τα μάτια της Mai Toyama, καθώς εκείνη αναζητά τη μικρή αδερφή της στη μυστηριώδη πόλη Le Choara. Η πόλη έχει πολλά κρυμμένα μυστικά που οι παίκτες αρχίζουν να αποκαλύπτουν με την πάροδο του χρόνου, ενώ μπορεί να συναντήσουν και κάποια οικεία πρόσωπα.

 

Τα προφίλ των χαρακτήρων έχουν ως εξής:

 

Midra

Η διευθύντρια του Wordsworth, το πρόσωπο της οποίας προδίδει την ηλικία της. Υπηρετεί την εκκλησία υπό την καθοδήγηση του Επισκόπου και ως επικεφαλής σύμβουλος στη Le Choara. Μαζί με την ομάδα υπηρετριών που προσέλαβε για την επίβλεψη του Wordsworth, είναι ένας από τους πυλώνες της Le Choara.

 

Julietta

Η υπεύθυνη των εγκαταστάσεων φροντίδας των παιδιών της Le Choara. Είναι καθήκον της να βρίσκει οικογένειες για ορφανά παιδιά. Βοηθά τη Mai να κινητοποιήσει τη Le Choara όταν εκείνη ανακαλύπτει πως η Sanae ζούσε εκεί.

 

Arata Mizunashi

Ένας προγραμματιστής της Enigma Games, ο οποίος ανέπτυξε το VR λογισμικό που είναι γνωστό ως Alice Engine για το παιχνίδι «World’s Odyssey». Μια μέρα εξαφανίστηκε. Το μόνο που άφησε πίσω του ήταν ένα μήνυμα για τη Shina, στο οποίο ανέφερε μια τοποθεσία που ονομάζεται Le Choara.

 

Lydia Nolan

Αυτοχαρακτηρίζεται ως Otaku καθώς εργαζόταν ως σχεδιάστρια χαρακτήρων στην Enigma Games. Με την ενθάρρυνση του Arata και της Shina, ξεπέρασε τη συστολή της και παθιάστηκε με τα manga και τα video games. Λατρεύει να παίζει καλές παρτίδες otome.

Like this:

Like Loading…



Source link