Γερμανός: 20% φθηνότερα σε επισκευές συσκευών μέσω G Service


Τα καταστήματα Γερμανός προσφέρουν 20% φθηνότερα επισκευές σε smartphones, tablets, wearables, laptops και drones, που αποστέλλονται από οποιοδήποτε κατάστημα Γερμανός στο κεντρικό Service, μέσω της υπηρεσίας εξουσιοδοτημένου service G Service.

Η προσφορά ισχύει για όλες τις εκτός εγγύησης επισκευές, από 23 Αυγούστου έως τις 8 Σεπτεμβρίου στα καταστήματα της αλυσίδας σε όλη την Ελλάδα, εφ’ όσον τεχνικά υπάρχει δυνατότητα επισκευής.

Τα καταστήματα Γερμανός παρέχουν ένα πλήρες πακέτο υπηρεσιών, που περιλαμβάνει:

• εξουσιοδοτημένο service σε πάνω από 30 κατασκευαστές, όπως Apple, Samsung, Sony, Nokia, LG, MLS, Huawei, ZTE, Alcatel, HTC, Lenovo, Coolpad, Xiaomi, Wiko, κ.ά., ανεξάρτητα από το δίκτυο που χρησιμοποιεί ο πελάτης.
• έναν εξειδικευμένο σύμβουλο service σε κάθε κατάστημα, αλλά και δωρεάν έλεγχο της συσκευής σε 12 σημεία με την υπηρεσία G Check up.
• επί τόπου δανεική συσκευή ίδιου λειτουργικού, με την υπηρεσία G Smartphone now, για όσο διάστημα διαρκεί η επισκευή, ώστε να μην μένουν οι πελάτες ούτε στιγμή, χωρίς κινητό.
• διαρκή ενημέρωση του πελάτη για την πορεία της επισκευής.

Παράλληλα, το δίκτυο καταστημάτων Γερμανός επενδύει σταθερά στη συστηματική εκπαίδευση των εξειδικευμένων συμβούλων της στο service, με περισσότερες από 6.000 ώρες εκπαίδευσης ετησίως, για να μπορούν να καλύπτουν τις ανάγκες των πελατών σε θέματα τηλεπικοινωνιών και τεχνολογίας.

Τα καταστήματα Γερμανός διαθέτουν ιδιόκτητο επισκευαστικό κέντρο με εξουσιοδοτημένους τεχνικούς service και εγκεκριμένο εξοπλισμό από τους κατασκευαστές.

The post Γερμανός: 20% φθηνότερα σε επισκευές συσκευών μέσω G Service appeared first on pestaola.Source link