Βελτιωμένη η εμπειρία χρήσης του ανανεωμένου Microsoft Store


Το Microsoft Store στους υπολογιστές με λειτουργικό σύστημα Windows 10 αναμένεται να αποκτήσει καλύτερο μενού και interface. 

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το Windows Central, το αλλαγμένο Microsoft Store, το οποίο και μπορεί να βρει κανείς προεγκατεστημένο στα Windows 10, προκειμένου να αποτελεί το ένα σημείο που θα χρειάζεται να επισκέπτεται κανείς για να βρίσκει περιεχόμενο και εφαρμογές. Το μενού θα είναι βελτιωμένο σε όλα τα σημεία, έτσι ώστε να μπορεί κανείς να πλοηγείται πιο εύκολα και πιο γρήγορα, μέσα σε ένα πλήθος βιβλίων, εφαρμογών, τηλεοπτικού και κινηματογραφικού περιεχομένου, μαζί με τις επεκτάσεις που μπορεί να εγκαταστήσει στον Edge browser.

Σε όλες τις κεντρικές κατηγορίες που θα επισκέπτεται κανείς στο ανανεωμένο Microsoft Store, θα υπάρχουν και οι ανάλογες υποκατηγορίες που σχετίζονται με αυτό, όπως είναι για παράδειγμα τα gaming PC, στην κατηγορία των παιχνιδιών. Μια σειρά από υπηρεσίες θα περιλαμβάνονται στο νέο Microsoft Store, όπως είναι η διαχείριση των συνδρομών, μαζί με τη δυνατότητα της προσθήκης του My Library στο Start Menu των Windows 10.

O κεντρικός γνώμονας των αλλαγών που προωθεί η Microsoft για το Microsoft Store είναι το να γίνει πιο εύκολη η εμπειρία χρήσης του ηλεκτρονικού καταστήματος, μαζί με τη διευκόλυνση της αναζήτησης περιεχομένου κάθε είδους.

The post Βελτιωμένη η εμπειρία χρήσης του ανανεωμένου Microsoft Store appeared first on pestaola.Source link