Αποκάλυψη της κωδικής ονομασίας του Samsung Galaxy Note 10


Μόλις που συμπληρώθηκε ένας μήνας από την επίσημη παρουσίαση του Galaxy Note 9 ωστόσο μέσω μίας ανάρτησης στο Twitter αποκαλύφθηκε ήδη η κωδική ονομασία του επόμενου phablet της Samsung.

Το Samsung Galaxy Note 10, το οποίο αναμένεται να κάνει την επίσημη εμφάνισή του σε περίπου έντεκα μήνες από τώρα, έχει ήδη λάβει την κωδική ονομασία Da Vinci, στο εσωτερικό της εταιρείας. Προφανώς, το Galaxy Note 10 είναι αυτή τη στιγμή μία σκιά στο μέλλον χωρίς να υπάρχει η παραμικρή πληροφορία σχετικά με τα τεχνικά του χαρακτηριστικά ή ακόμη και την εξωτερική του εμφάνιση.

Μετά την διαρροή της κωδική ονομασίας Da Vinci πολλοί αναλυτές εξέφρασαν την άποψη ότι ένδειξη για το προς που θα κινηθεί το Note 10 θα αποτελέσει η νέα σειρά Galaxy S10, η οποία αναμένεται να κάνει την εμφάνισή της κατά το πρώτο τρίμηνο του 2019.

Εκεί θα φανεί αν η Samsung κινηθεί στην πεπατημένη (σχεδιαστικά) των Galaxy S8, S9, Note 8 και Note 9 ή αν θα περάσει σε αλλαγή του design των συσκευών της. Η κορεατική εταιρεία συνήθως αλλάζει δραστικά τον σχεδιασμό των συσκευών της κάθε δύο χρόνια με τα ενδιάμεσα μοντέλα να έχουν σημαντικές μεταξύ τους ομοιότητες.

Σε κάθε περίπτωση, το ακόμη… μακρινό Note 10 αναμένεται να ενσωματώνει ακόμη λεπτότερα περιθώρια οθόνης σε σχέση με το Note 9 και προφανώς θα «φοράει» επόμενης γενιάς επεξεργαστή, ίσως τον φημολογούμενο Snapdragon 855 και τον αντίστοιχό του Exynos.

Τέλος, δεν είναι λίγοι εκείνοι που εκφράζουν, μάλλον, την επιθυμία το επόμενο phablet της Samsung να διαθέτει in-display σαρωτή δακτυλικού αποτυπώματος, ενώ θα πρέπει να θεωρείται βέβαιο ότι θα υπάρχει νέο S Pen. Μεγάλο ερώτημα παραμένει αν το μελλοντικό Note 10 εισαγάγει την Samsung στην εποχή της εγκοπής στο πάνω μέρος της οθόνης. Αν και μέχρι τότε μπορεί το notch να μην αποτελεί καν το trend της αγοράς…

The post Αποκάλυψη της κωδικής ονομασίας του Samsung Galaxy Note 10 appeared first on pestaola.Source link