Τεχνολογία

Ανακαλύψτε τις δυνατότητες της σειράς ηχείων XBOOM One Body της LG




13 Apr Ανακαλύψτε τις δυνατότητες της σειράς ηχείων XBOOM One Body της LG

Posted at 17:56h
in GADGET, LIFE TECH
by Soustas

Η LG Electronics (LG) διαθέτει μια ευρεία σειρά ηχείων, που αποτελούν ιδανική επιλογή για τις μέρες αυτές που μένουμε σπίτι, καθώς μπορούμε να απολαύσουμε την αγαπημένη μας μουσική σε οποιοδήποτε μέρος του σπιτιού, αξιοποιώντας τον χρόνο και το χώρο μας ευχάριστα. Συγκεκριμένα, τα XBOOM One Body ηχεία της LG αποδίδουν καθαρό και δυνατό ήχο, ενσωματώνοντας ευέλικτες λειτουργίες και προηγμένα χαρακτηριστικά που θα συναρπάσουν τους χρήστες.

Τα ηχεία XBOOM OK75 και ΟΚ55 της LG αποτελούν εξαιρετικές επιλογές για μουσικές βραδιές στο σπίτι, καθώς διαθέτουν ισχύ 1.000 Watt και 500 Watt αντίστοιχα, προσφέροντας εξαιρετικά ισορροπημένη ποιότητα ήχου με δυνατά μπάσα που εκπέμπουν από woofer 8 ιντσών[1], ανεβάζοντας το ρυθμό και τη διάθεση στα ύψη. Τα woofer αναβοσβήνουν σε διάφορα χρώματα ανάλογα με το ρυθμό της μουσικής, όπως τις λευκές διπλές λωρίδες φωτισμού και τα μπλε και κόκκινα γωνιακά φώτα, δημιουργώντας την κατάλληλη ατμόσφαιρα, για να περάσετε τέλεια. Επιπλέον, με τη λειτουργία Pro DJ,  με το απλό πάτημα ενός κουμπιού, μπορείτε να κάνετε scratch, να προσθέτετε διάφορα ηχητικά εφέ και να κάνετε loop σε συγκεκριμένα τμήματα του κομματιού.

Παράλληλα, τα XBOOM One Body ηχεία μπορούν να συνδεθούν σε LG τηλεοράσεις μέσω οπτικού καλωδίου ή ασύρματα. Έτσι, μπορείτε να απολαύσετε τις αγαπημένες σας τηλεοπτικές σειρές και ταινίες με πανίσχυρο και ισορροπημένο ήχο. Ακόμη, με τις λαβές που διαθέτει, μπορείτε να το μεταφέρετε εύκολα, ακούγοντας τη μουσική της επιλογής σας σε κάθε δωμάτιο μέσα στο σπίτι. Η μουσική είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας, που μας συντροφεύει σε κάθε στιγμή μας και στόχος της LG είναι να προσφέρει προϊόντα που συμβάλλουν σε μια μοναδική εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας.

[1] Ισχύει για το OK75

Like this:

Like Loading…



Source link