Ειδήσεις

Ανέλαβε τον Ιωνικό ο Κούγιας, με προπονητή τον Γκόγκιτς!




Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 21 Ιουλίου 2018, 02:14

Ο Αλέξης Κούγιας είναι από την Παρασκευή το νέο… αφεντικό στον Ιωνικό, με τον ισχυρό άνδρα της ΑΕΛ να αναλαμβάνει και την ομάδα της Νίκαιας που βρίσκεται στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Αναλαμβάνει προπονητής ο Σίνισα Γκόγκιτς!

Νέο ιδιοκτήτη έχει από το βράδυ της Παρασκευής ο Ιωνικός! Η ομάδα της Νίκαιας, ανήκει πλέον στον Αλέξη Κούγια, ο οποίος βρέθηκε στο γήπεδο της Νίκαιας στη Γ.Σ. που έγινε στην ομάδα και οριστικοποίησε την συμφωνία με τον σύλλογο της πόλης ο οποίος τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.


Εκτός της συμφωνίας με τον Αλέξη Κούγια, έκλεισε και ο νέος προπονητής. Αυτός θα είναι ο Σίνισα Γκόγκιτς, ο οποίος μαζί με τον ισχυρό άνδρα της ΑΕΛ θα προσπαθήσουν να φτιάξουν και πάλι το όνομα του συλλόγου με πρωταρχικό στόχο μια επιτυχημένη παρουσία στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ήδη έχουν μπει μπροστά και τα μεταγραφικά, με τον επί χρόνια αρχηγό της ομάδας Δημήτρης Παντελίδη να επιστρέφει στο σύλλογο μόλις λίγες μέρες μετά την αποχώρησή του, ενώ δανεικοί αναμένεται να παραχωρηθούν από την ΑΕΛ στον Ιωνικό αρκετοί ποδοσφαιριστές.

Πηγή: gazzetta.gr


Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 21 Ιουλίου 2018, 02:14



Source link