Έρχεται always on διαμόρφωση για την οθόνη του Apple Watch;


H Apple φέρεται έτοιμη να παρουσιάσει μία νέα διαμόρφωση λειτουργίας για το smartwatch της, με την always on οθόνη. 

Εδώ και πολύ καιρό, οι κάτοχοι των Apple Watches έχουν σημειώσει ότι θα ήθελαν να έχουν στη διάθεσή τους την εν λόγω διαμόρφωση, όπως αναφέρει το BGR, καθώς αυτό θα τους έδινε μία αίσθηση κανονικού ρολογιού με την μόνιμη απεικόνιση της ώρας σε πραγματικό χρόνο, χωρίς να είναι ανάγκη να ενεργοποιούν εκείνοι την οθόνη.

Μία βασική μέριμνα της Apple είναι, βέβαια, να υπάρχει η απαιτούμενη αυτονομία που να μπορεί να υποστηρίζει την εν λόγω λειτουργία, στοιχείο που φαίνεται ότι δεν θα προβληματίσει την τελευταία έκδοση του smartwatch της Apple.

Η νέα λειτουργία εκτιμάται ότι θα είναι ένα από τα στοιχεία που θα παρουσιάσει η Apple στο προγραμματισμένο event της 12ης Σεπτεμβρίου, αναφορικά με το Apple Watch, ανάμεσα στις ανακοινώσεις που μας επιφυλάσσει η αμερικανική εταιρεία για τα νέα iPhones.

Θα έχει, πάντως, ενδιαφέρον να δει κανείς πώς θα ανταποκρίνεται η μπαταρία του Apple Watch σε μία τέτοια λειτουργία, ενώ ταυτόχρονα υπάρχει ενδιαφέρον για το τι θα δείχνει η οθόνη στην always on διαμόρφωση. Η Apple έχει καταθέσει ήδη μία αίτηση ευρεσιτεχνίας για κάτι αντίστοιχο στο παρελθόν, σύμφωνα με το BGR.

The post Έρχεται always on διαμόρφωση για την οθόνη του Apple Watch; appeared first on pestaola.Source link